2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048122 بازدید | 684644 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای من هاله افتاد ولی ازمایشم منفی شد. چطور ممکنه واقعا😂

میشه عکس بی بی چک منو نگاه کنید ببینید مال شمام مثل مال من بود؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
شما لکه بینی نداری کی انتقال داشتی من الان بچه ها گفتن فردا میشه شیش هفته موقع سونو رفتم احتمالا چها ...

پنج خرداد انتقال دادم. من موندم تا  پنج هفتم پر بشه بعد برم سونو ضد حال نخورم.شما دیگه قلبش هم مشخص میشه

فک میکنم سه سیکل،اما باز هم نمیتونم دقیق بگم چون هنوز خودم نرفتم تو سیکل،فقط تو مطب دیدم که واسه بعض ...

یآدم میاد اولا مطب صیادی که میرفتم خیلی با خراش موافق نبود تا کسی بهش میگفت خراش میگفت که واااای چیه این خانما یاد گرفتن همش خراش خراش میکنن😅

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
پنج خرداد انتقال دادم. من موندم تا  پنج هفتم پر بشه بعد برم سونو ضد حال نخورم.شما دیگه قلبش هم ...

اگه حالت خوبه ک دیرتر برو اگه دارو داری من چون دارو نداشتم مجبور شدم برم دکتر برام بنویسه بعدم سونو کرد اون موقع سونو کرد 17 روز از انتقال اولم میگذشت

نیکاد جون هزاران بار گوارای وجودت لذت مادر شدن خیلی خیلی مبارکت باشه ان شالله بقیه راه رو هم به سلام ...

قربونت برم بهارک جون انشاللله آزمایشمم خوب باشه با دلت پاکت برام دعا کن مرسی عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏