2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
برای من باز نشد عزیزم ولی مطمئن باش مثبته منم روز ۸ و ۱۰ و ۱۲ بی بی زدم حتی هاله در حد توهمم نزد&nbs ...

قربونت برم خدا کمکم کنه بقبه مراحل هم خوب پیش بره من قشنگ دوتا خط معلومه فقط یکم کمرنگه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
مبارکت عزیزم‌ 😍 چه هدیه تولد زیبایی ، انشالله اینبار به سلامتی و خیر میان بغلت 🌹

قربونت برم انشاالله با دعای خیر شما خواهرام

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برام دعاکن دل منم شاد بشه مامان گل الان یه فرشته تودلت داری به خدا خیلی نزدیکی🤍🤍🙏خیلی تو ای ...

حتما عزیزم دعا میکنم 😘😘تو هم برا من دعا کن قلب جنین تشکیل بشه

منم ازوناییم که از بی بی چک شانس نیاوردم😂 غیر از مورد آخر ک واقعا مثبت شدم انقددددد ادا در اورده سر ...

من هنوز میرم سر بیبی چک یه تاسف برا خالی‌بندیش میخورم میرم سر زندگیم...

😁

خیلی کارش زشت بود. من خیلی امیدوار شده بودم🤣

ایشالا بتا هم عالیه. آره دیگه یکدفعه همون چهارشنبه بری خیالت راحتتره.  من تازه روز هفتم انتقال ...

انشاالله به سلامتی عزیزم انشاالله خوش خبر میای خبر مثبت شدنتو میدی لکه بینی هم طبیعیه برا ماها عزیزم من بار اول مثبت شدم لک داشتم انشاالله خیره

سلام مرسی عزیزم موفق شدم عکسشو پایین بزارم میشه نگاه کنی

سلام‌نیکادجون

وااای.مبارکه.خیلی‌بهت‌تبریک‌میگم

تولدتم‌مبارک.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
اااای جاااان. مبااارکه تولدت عزیزم🤩😍😍 ان شاالله یکی دو روز دیگه با یه جواب آزمایش خوب شادیت تکمیل ...

قربونت برم مرسی انشاالله با دعای خیر شما خواهرای گلم❤️💞

من دوتا آز دادم. اولیش روز دوازدهم بود که ۶۷۰  بود بتا. دومی ۴۸  ساعت بعد دادم که شد  ...

مبارکه ان شاالله خیر باشه برات منم همون بتا رو دوبار تکرار کردم سونو هم ک ساک مشکوک بود دوهفته دیگه باید برم توکل به خدا ان شاالله اون موقع همه چیز خوبه  و خیر 😍🤲