2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048187 بازدید | 684647 پست
عزیزم مطب دکتر مشایخی بری بهتری یا اینکه بریم خود رویان پرونده باز کنیم 

به نظرم اول برو مطبش، اگه خودش صلاح دید بری رویان

آخه رویان خیلی شلوغه ولی مطب کارت زودتر انجام میشه البته هزینه هاش نسبت به رویان بیشتر میشه

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
واییی نیکاد جونم روزمو ساختی دختر مبارکت باشه خوار چرا کاذب برو حاااااااالشو ببر

پروانه جون عکسشو الان گذاشتم میشه نگاه کنی سلطان جون نظرتو بگی؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم  مبارکه🤩 عکس رو تو این سایت اپلود کن لینکش رو بذار

سلام مرسی عزیزم موفق شدم عکسشو پایین بزارم میشه نگاه کنی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان شدن و تولدت مبارک عزیزم😍😘

الهی به سلامتی نی نی یا نی نی های نازتو بغل بگیری 🙏

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
ببین عزیزم من از رویان ناراضین نه اینکه باهاش نتیجه نگرفته باشم نه برا این میگم چون خاهره من بعد از ...

من با حرفت موافقم که گفتین هر مرکز هم درصدی رضایت دارن و درصدی هم ناراضی ان

مثلا مرکز مام خیلی طرفدارای خودشو داره ولی پروانه جون اونجا رفته بود حسه خوب بهش نداده بود و ادامه درمانش رو همون ابن سینا رفته بود

من بازم میگم هرجایی که آدم میخواد ادامه درمان بده مهم اینه که اونجا بهش حسه مثبت و انرژی بده

من دفعه دوم که منفی شدم نوبت ویزیت با دکتر مشایخی هر چیزی که لازم بود برام از آزمایش های ایمنی و انعقادی و کاریوتایپ همه رو درخواست دادن که انجام بشه

حالا اینکه به شما گفتن تا چهار دفعه منفی نشی برات ی سری از کارارو انجام نمیدن نمیدونم چی باید بگم

شما هم حق دارین عزیزم

همه ماها با امید جلو میریم که دسته خالی برنگردیم

من می دونم شماهم میدونین همه دکترا وسیله هستن مهم اینه که خدا بخواد

من هیچ اصراری ندارم که بگم رویان ادامه بدی بازم میگم هرجایی که فک می کنی حاله دلت خوبه ادامه بده ان شاءالله به زودی نتیجه بگیری و دامنت با اولاد سالم پر بشه دوسته خوبم

چرا رویان نرن .من الان دارم میرم راضی هستم بد نیست انجوری که شما میگین درسته هنوز نتیجه گرفتم .قبلا ...

عزیزم بهمن با کدوم دکتر بودی ؟ راضی نبودی از اونجا؟ چی شد رفتی رویان؟

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
ببین عزیزم من از رویان ناراضین نه اینکه باهاش نتیجه نگرفته باشم نه برا این میگم چون خاهره من بعد از ...

من هیچ اصراری ندارم که بگم رویان ادامه بدی بازم میگم هرجایی که فک می کنی حاله دلت خوبه ادامه بده ان شاءالله به زودی نتیجه بگیری و دامنت با اولاد سالم پر بشه دوسته خوبم

سلام دوستان من امروز دوتا بی بی چک با مارکای مختلف گذاشتم هردوتاش مثبت بود ولی کم رنگ بود یکیش خودکا ...

مبارکت باشه نیکاد عزیزم

الهی لحظه لحظه این دوران رو با خوشی بگذرونی  

تولدت هم هزاران هزار بار مبارک

و چه هدیه زیبایی خدا بهت داد...

گوارای وجودت