2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
فدات بشم مرسی عزیزم❤

خدا نکنه.بهتر شدی عزیزم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه.بهتر شدی عزیزم؟

بله عزیزم شکر خدا از اون موقع همش دراز کشیدم دیگه یه شیافم گذاشتم وقتی شیافم اضافه اش ریخت سفید سفید بود اصلا خونی نبود،لباس زیرمم عوض کردم

نمیدونم چرا اینجوری شدم هروقت برم مطب اونجا میگم به دکترم

فدات بشم من رفتی سنو😍 چنتان؟

خدانکنه❤️

نه عزیزدلم هنوز قراره این هفته برم

کاش همه چیز به وقتش برات اتفاق بیفته 🥺 همون موقع که ذوقشو داری ☺️وگرنه گذر زمان⏱️همه چیز رو برات بی رنگ میکنه...🤍
بله عزیزم شکر خدا از اون موقع همش دراز کشیدم دیگه یه شیافم گذاشتم وقتی شیافم اضافه اش ریخت سفید سفید ...

الهییی شکر. ان شاالله تا اخرشو ب سلامتی و بی استرس و مشکل جلو برید😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
مطمعن باش خدا جواب این سختی هایی که کشیدی رو‌میده شک نکن 🥰

ممنونم عزیزم . ان شاالله😘❤️

وای رویان اصلا نرووووو مام عالیه اماگرونه ابن سیناوبهمنم خوبن

چرا رویان نرن .من الان دارم میرم راضی هستم بد نیست انجوری که شما میگین درسته هنوز نتیجه گرفتم .قبلا بهمن بودم دوبار انجا پانکچر شدم و سه بارم انتقال دادم .اگه از لحاظ شلوغی و ... بهمنم شلوغه 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
مطمعن باش خدا جواب این سختی هایی که کشیدی رو‌میده شک نکن 🥰

به به بهارک جان خوش برگشتی عزیزم .قدم نورسیده مبارک باشه🥰🥰 جات خالی بود ..گل پسرمون و مامانش چطورن 🥰🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام دخترا اميدوارم در بهترين شرايط روحي در راه مادر شدن باشيد راستش من هم يه روزي مثل شما كلي منتظر بودم و كلي راه رفتم كه الان مادر دوقلوهامم راهي كه اگه پيش روم قرار نميگرفت شايد هيچوقت فلسفه زنده بودنمو درك نميكردم يه آدمي كه پرواز رو از يه سقوط اجباري ياد گرفت منظور اينه كه همه چي خوش و خوب و پوچ بود تا اينكه تو راه ناباروري قرار گرفتمو از اونجا ساخته شدم، هميشه ميگفتم كه يه روزي كه مادر شدم ميام اينجا و از داستانام مينويسم ولي قسمت همتون بشه اصلا وقت نميكني كه حتي موهاتو شونه مني مخصوصا سال اول، بعضي از صفحاتو خوندمو كم و بيش در جريان هستم كه تو چه مراحليد… خواستم بگم تو هر مرحله اي كه هستيد خودتونو به حريان بسپاريد خودتونو ول بديد تو دستاي خدا بزاريد بار همه چي تو شونه هاي خدا باشه اون خودش ميدونه چيكار كنه حتي اگه قرار اتفاقي بيفته كه اون لحظه باب ميل شما نباشه… من خودم به اين باور رسيده بودم هرچي ميشد فكر ميكردم خير و صلاح منه و نميجنگيدم مثلا يبار دوروز قبل آزمايش كرونا براي رفتن به مركز و انتقال يهو تب و لرز و بدن درد شديدي گرفتم اونقدر كه رفتم چسبيدم به بخاري برقي ولي ميگفتم حتما خيري توش هست هرچي بشه من تسليمم كه خداروشكر چيزي نبود و رفته بودم براي انتقال اولم… حرف زياده شايد بيام همه راه درمانمو همينجا بنويسم، با تمام وجودم حس منتظرارو درك ميكنم همتونو ميبوسم بغلتون ميكنم و ميگم كه تموم ميشه اينروزا، تو خق داري كه صبور نباشي از صبر كردن خسته بشي نق بزني و گريه كني بداخلاق باشي و گاهي حسادت كني تو آدمي از سنگ نيستي ولي خق نداري براي رسيدن به هدفات خسته بشي و جا بزني محكم باش و براي چيزي كه دوست داري داشته باشيش بجنگ