2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
عذرخواهی میکنم از سوالم، رابطه نداشتین؟ ممکنه از اون باشه. اگر هنوز نمیریرب یمارستان دراز بکش و پاها ...

نه اصلا رابطه هم نداشتم خیلی وقته

فقط غروب رفتم بیرون خونمون پله داره ممکنه از پله باشه؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اصلا رابطه هم نداشتم خیلی وقته فقط غروب رفتم بیرون خونمون پله داره ممکنه از پله باشه؟

نباید تو این سن با پله خونریزی داشته باشی. دور از جون ریسک زایمان زودرس یا جدایی زودرس جفت ممکنه وجود داشته باشه. جفت سرراهی و اینها که نداشتی نه؟

نباید تو این سن با پله خونریزی داشته باشی. دور از جون ریسک زایمان زودرس یا جدایی زودرس جفت ممکنه وجو ...

نه وضعیت جفت و اینا همه خوب بود تو سونو آنومالی طول سیرویکس هم۴۰بود

خوب کاری کردی نگفتی بگومیخوایم بریم مسافرت تابستونی

میریم برای درمان نازایی میدونن واسه ای وی اف چیزی بهشون نگفتیم .شوهرم اهل سفر و گردش نیست .من و شوهرم هر شب خونوادهامون می بینیم ای میگم این دفعه برم شیراز چه بهشون بگم که شک نکنند ان شاالله هممون توی این راه دست پر بیایم راحت بشیم  الهی امین 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
مرسی فدات شم مهربونم  دیگه دوری این سختی ها رو هم داره  میدونی من سر دخترمم تنها بودم و ...

اخ که چقد خوبه دوباره اومدی سایت 😍😍😍 

بهارک‌ جون من هنوز روزی دوتا شیاف و هفتگی امپول پورلوتون میزنم

عزیزم بهتر شدی خودت؟ دیگه خون ندیدی؟

قربونت برم بله عزیزم خوبم شکر خدا دیگه خونی ندیدم دوباره هم رفتم دستشویی و لباس زیرم رو هم عوض کردم و یه شیاف زدم دیگه آمپول نزدم خوب شدم نمیدونم چی بود این خون

اخ که چقد خوبه دوباره اومدی سایت 😍😍😍  بهارک‌ جون من هنوز روزی دوتا شیاف و هفتگی امپول پورلو ...

عزیزم من دو قطره خون دیدم نمیدونید علتش چی بود؟الان خوب شدم شکر خدا یه شیاف گذاشتم

ممنونم عزیزم از بچه ها شنیدم که مثبت شدی ولی افت بتا داشتی خیلی خیلی ناراحت شدم ان شالله به زودیه زو ...

قربووونت برم عزیزم😘😘❤️❤️ شکر خدا اینم ی امتحان دیگه بود .ولی نمیدونم چرا احساس می کنم این دفعه سختیش برام کمتر بود. شاید چون تا حالا انتقالم مثبت نشده بود، همین مثبت شدنش برام یک دنیا بود.

یادش بخر دقیقا ماه پیش امروز بود که آزمایشم مثبت شد.

الهی که همه دوستام مثبت بشن و مثبتی شون پایدار باشه. منم بین اونا😍

خدا گل پسر و دختر ناز شمارم حفظ کنه عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
نه خوبه همیشه همینجوریه الان باز تکون نمیخوره ولی نمیدونم چرا قلب خودم انگاری یجوری شده حالت لرزش&n ...

الهی عزیزم. ان شالله ک طوری نمیشه براتون ایه الکرسی میخونم. 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱