2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048170 بازدید | 684647 پست

الهی به حق شیر خواره امام حسین ،ودعاهایی که بادل پاکت برامون خوندی خدا هردو فرشته رو بهت ببخشه اترین مهربونم وچندتا ماه دیگه به سلامتی بغل میگیرشون استرس برات بده عزیزدلم، به نیت سلامتی نی نی هات یاسین و حدیث کساخوندم 😍😘 بی اذن خدابرگی ازدرخت نمی افته 🤲🤲🤲🤲

خدایاشکرت🤲🤍
ای جان 😍😍😍انشالله علائم هم داری ؟واسه اون بارداری مثبتت داشتی؟

نه اصلا علایم ندارم گاهی فقط درد پریودی دارم 

سدی که مثبت شدم پاهام یخ بود این بار هیچی نمیدونم اون تو چه خبره ۸روز دیگه تکلیفم روشنه البته با بیبی چک زودتر میفهمم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها وای باورم نمیشه وصل شدم بچه ها دسترسی خارج از ایران رو‌به نی نی سایت قطع کرده بودن همین ...

ااای جااااان دلم . الهی شکر😍😍😍 قدمش پر خیر و برکت ان شاالله. ❤️😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام فاطمه یه سوال شرمنده خسته تون میکنم با سوالاتم یک اینکه من بعد از هیسترو دوبار کاچی خوردم  ...

سلام گلم خوبی؟ عه دختر چه حرفیه؟

نمیدونم والا. ولی چای دارچین و زنجبیل و... میدونم ک باعث ریزش رحم میشه فک کنم زیاد خوب نباشه الان. ی موقع رو ضخامتت اثر بد نذاره. البته بازم میگم دقیق نمیدونم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
میترسم خراش هم که داده با اینکارا از بین برده باشم

نه گلم نگران نباش

سلام دخترا خوبین من حامل خبر خوب وبدم سه تا ساک تشکیل شده یکیش خالی دوتاش جنین دار حالا خبر خوب ...

عزیزم ایشالله به حق ابن اذان خدا حافظ جنینات باشه برات دعا میکنم التماس دعا دوست قشنگم

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
😘😘😘 مامانم تصمیم گرفته اقاجونم رو ببره پیش خودش ۴ تا دایی هم دارم مامانم هنوز مجرده با داداشم ...

الهییی. خدا خیرشون بده. الهی برکت و سلامتی بباره از زندگی شون

دوستان من از صبح لکه بینی آبکی قهوه ای خیلی کمرنگ دارم. مرکزم تماس گرفتم نیستن. دوتا شیاف می گذارم. ...

ان شاالله لک لانه گزینی باشه عزیزم😍

آلا، داداشم، رادیس، حورا، فاوالی، رز، طوطیا، فطررس، عبدالواحد، یا منان، ماهییا، آستاره، پروانه، نهال ...

قربووووونت برم مامان مهربووون😍😍😍😍😘😘😘 خدا نی نیای گلتو حفظ کنه برات😍😘

اره والله برام دعا کن یعنی امروز حساب کردم اگه خدا بهم نظر کنه برج ۱۱ بغلش میگیرم 😍😍😍😍😍

وای دلم آب شد

ان شاءالله اون لحظه زودتربرسه

چه انرژی مثبت خوبی😍😍😍

خدایابه امیدخودت🌺
ایشالا نتیجه عالی هم بگیری عزیزم♥️من برا ۱۴تیر پیش علیرضایی نوبت دارم.. ولی گیج شدم نمیدونم برم اونج ...

وای رویان اصلا نرووووو

مام عالیه اماگرونه

ابن سیناوبهمنم خوبن

خدایابه امیدخودت🌺
سلام زهرا جان ،شمام ذخیرتون پایینه وتعداد تخمکاکم بوده حتما داروی دیگه ایی رو امتحان کن با دکترت مشو ...

سلام آره عزیزم میدونم

آر ه بهشون میگم ک دارویه خوب بدن کمتر اذیتم کنن

مرسی بابت راهنماییت🤍

من دکترم دکتر زهره لواسانیه بچه ها بهمن انجام میده،خیلیییی راضیم از دکترم 

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘