2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048170 بازدید | 684647 پست
پارسال آبان تخمک کشی شدم با ذخیره ۹۸صدم چهارتا تخمک کشیدن سه تا جنین شد داروهامم ایرانی بود فقط ۱۵س ...

سلام زهرا جان ،شمام ذخیرتون پایینه وتعداد تخمکاکم بوده حتما داروی دیگه ایی رو امتحان کن با دکترت مشورت کن نظرش کدوم دارو بهتر جواب میگیری خب سنتون کمترخوبه روی  کیفیت تخمک تاثیر داره،داروهای خارجی رو بعضی از بیمه هاتقبل میکنن،من ژل رویال نگرفتم عزیزم تابحال اصلش رو نتونستم پیدا کنم ولی مکمل زیاد داشتم و ویتامین e امگا و الان هم اوابووست میخورم روزی دوتا که خب دکتر کامله مکمل دیگه ایی ندادانشالله اینبار نتیجه بهتری بگیری خدا دامنتو سبز کنه 🤍🙏

خدایاشکرت🤲🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون گلم ممنون ازدعای قشنگت😘😘😘 چون تیکرنداشتین نمیدونستم توچه مرحله ای هستیدمغزم یاری نکرد ...

منم جز شوهرم کسی نمی فهمه ای  وی اف می کنیم ؛ برای دکتر میرم  شیراز  می فهمند فکر میکنند با آمپول و طبیعی میخوام باردار بشم .از الان برای پانکچر  اینا به فکر اینم که چه دروغی بگم ؛ واقعا خیلی مظلومیم 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
دوستان جای امپول هپارینم قلمبه میشه دردم داره راه حل بدید تورو خدا میگن نود درجه نزنی اونجوری نمیشه ...

پروانه جون عزیزم منم یه بار بد زدم دقیقا جاش قلمبه شد ودرد داشت از دکتر پرسیدم گفت اشکال نداره وخودش بعد چندروز خوب شد 

میتونی تو ران پا یا بازو امتحان کنی

خدایا شکرت
عزیزم معمولا میگن شیافو سه تا کن حالا باز از دوستانم بپرس

مرسی عزیزم،  تماس گرفتم گفتن اگر ادامه دار بود شیافهارو قطع کنم بجاش دوتا پروژسترون در یک سرنگ تزریق بشه

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
پروانه جون عزیزم منم یه بار بد زدم دقیقا جاش قلمبه شد ودرد داشت از دکتر پرسیدم گفت اشکال نداره وخودش ...

چجوری میزنی شما اخه من صبحمم اونجووری شد دیشبیم اونجوری شده دوروزه الان کلا اونجوری میشه😭😭😭😭😭😭😭

دوستان جای امپول هپارینم قلمبه میشه دردم داره راه حل بدید تورو خدا میگن نود درجه نزنی اونجوری نمیشه ...

آخی من تاحالا اینطوری نبودم راستش، درد که کلا داره

یکم گوشت شکم رو بگیر بالا و بعد بزن ببین بهتر نیست؟

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
پری پانکچر تو مام با فریز جنین چند میشه؟؟جنین از چه تعداد بالاتر پول بیشتری واسش میگیرن؟تو اطلاعی دا ...

عزیزم پانکچر ۱۹ میلیون انتقال ۹ میلیون فریز هر بسته ۶ میلیون داخل هر بسته ۴تا میذارن برای اطلاع بیشتر هم خواستی ۰۲۱۴۲۵۰۰ شماره 

والله میگن یه جور گول زدن بدنه دیگهه نمیدونم تاثیر داره یا نه

پروانه تو سیکل انتقال هم میشه خراش داد چندم پریود ؟ مثلا من الان دارو انتقال میخورم میتونم خراش هم بدم چند روز قبل انتقال جنین انجام میشه؟مگه نباید قبل پریود و ۲۱ سیکل باشه

ببین من خودم اگه بودم میزدم ولی نمیتونم به شما بگم بزن تصمیم با خودتون  و اینکه مرکزمون به همه ...

ممنون عزیزم منم از امشب میزنم بعید میدونم برای prp هم مشکلی ایجاد کنه 

پروانه تو سیکل انتقال هم میشه خراش داد چندم پریود ؟ مثلا من الان دارو انتقال میخورم میتونم خراش هم ب ...

تو سیکلی که استرادیولو شروع میکنی نمیتونی سیکل قبلش باید بدن برات .

به سلامتی انشالله جواب سختی هاتو میبینی با نینیهای ناز

بچه ها امروز جمعه س روز امام زمانمونه هرکی پیاممو میبینه التماس دعا دارم انشالا حاجت دلتون رو بده منم خیلی محتاجه دعاهاتون هستم

میشه واسه انتقال جنین اخرم برام دعا کنی زندگیم به مو بنده    دعا کن خدا بهم یه نی نی بده 😭