2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
سلام پروانه ممنون عزیزم خودت چطوری خوبی انشاءالله دیگه حتما الان فسقل جا برای خودش خوش کرده😍 منم ر ...

عزیزم روزی چندتا استرادیول داری؟

کلا روال دکتر رستمی چه جوریه واسه انتقال

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
دوستای عزیزم امروز جمعه متعلق به امام زمانه برای سلامتیه بچه های آترین هر دوشون صحیح و سلامت بیان بغ ...

منم میخونم یکی 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستای عزیزم امروز جمعه متعلق به امام زمانه برای سلامتیه بچه های آترین هر دوشون صحیح و سلامت بیان بغ ...

قربون محبتت انشاالله شما هم نتیجه مطلوب بگیری

منم به نیت دوتا فرشته های آترین جون دوتا میخونم 

خدایا شکرت
دوستان جای امپول هپارینم قلمبه میشه دردم داره راه حل بدید تورو خدا میگن نود درجه نزنی اونجوری نمیشه ...

پروانه جون چند روز بازو بزن شکمت استراحت کنه جاهای تزریق  رو ماساژ نده 

محتاج دعاهاتون هستیم شماها که باردارید خدا صدای شمارو خیلی خوب میشنوه با اون مهجزه های کوچولوتون مار ...

عزیزم الهی به حق صاحب الزمان ومادرش که اینبار همه چی محیا بشه وانتقالت مثبت بشه 🤲🤲🤲🤲

دوستان جای امپول هپارینم قلمبه میشه دردم داره راه حل بدید تورو خدا میگن نود درجه نزنی اونجوری نمیشه ...

شکم منم همینجوری شده ورم کرده کبود شده و شدید درد داره حس میکنم این اواخر بیشتر اینجوری میشه و علتش شاید رقیق شدن خونمونه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

قربون بشم بازم شرمندم میکنین

۳تا هم خودم بر میدارم فعلآ 😘♥️😘♥️

الهی خدا خیر برکتش به زندگیتون برگردونه 🤲🤲🤲

ممنونم از دلداریت عزیزم  حتماً قابلین ممنونم بابت محبتت 😘♥️

به نیت دوقلوهای نازت ایت الکرسی میخونم انشالله که صحیح و سلامت  بغلشون میگیری عزیزم🙏

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️