2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

دوستای عزیزم امروز جمعه متعلق به امام زمانه برای سلامتیه بچه های آترین هر دوشون صحیح و سلامت بیان بغل مادرشون و قلب دومی به حق آقامون امام زمان سالم بتپه بیاین باهم زیارت آل یس بخونیم هدیه کنیم به امام زمان که مراقبشون باشه هرچندتا میتونین بخونین 

آترین جانم به حقِ ختم قرآن و دعاهایی که برای مادرای منتظر گرفتی و حال دلشون رو با دعاهات خوب کردی انشاالله خدا این دعا رو از ما قبول کنه 

خودم دوتا میخونم برای هرکدوم یه دونه قربونشون برم

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
آلا، داداشم، رادیس، حورا، فاوالی، رز، طوطیا، فطررس، عبدالواحد، یا منان، ماهییا، آستاره، پروانه، نهال ...

عزیز دلی خدا نی نی رو برات حفظ کنه دوستم مرسی از دعا و محبتت

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خوبی چه خبرا

سلام پروانه ممنون عزیزم خودت چطوری خوبی انشاءالله دیگه حتما الان فسقل جا برای خودش خوش کرده😍

منم روز دوم سیکلم دارم داروهارو میخورم برای انتقال به امیدخدا

محتاج دعاتم پروانه جون🥰

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
آلا، داداشم، رادیس، حورا، فاوالی، رز، طوطیا، فطررس، عبدالواحد، یا منان، ماهییا، آستاره، پروانه، نهال ...

ممنونم عزیزم 😍😘

بارداری راحتی داشته باشی و هر چه از خدا میخوای بهتریناش بهت بده 😍😘😗

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

ممنون عزیزم انشاالله بهترین همیشه برات باشه🙏🙏🙏😍😘😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

انشاالله بسلامتی عزیزم زایمان کنی عزیزم 💋💋💋🙏🙏

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنونم عزیزم من فکر کردم ب همه سینال و هاش ام جی میدن چون اونجا هرکی میپرسیدم همینا بود فقط دوزش ف ...

انشاالله هر دارویی گرفتی بهترین تاثیر رو داشته باشه و به زودی زود مامان بشی🤲🤲

ممنون گل قشنگم که یادم بودی

باورمی کنی بغض گلموگرفت انقدرکه هممون استرس داریم😘😘😘😘

میری برای زایمان به سلامتی؟😍

خدایابه امیدخودت🌺
ممنونم عزیز دلم  برا تو هم مبارک باشه ان شالله این مدت باقی مونده رو به سلامتی و خوشی بکذرونی& ...

بهارک جان مبارک باشه عزیزم قدمش پر خیر و برکت زیر سایه تون بزرگ‌ بشه 😍🌹، چه خوب شد که تونستی وصل بشی و خوشحالمون کنی 

ممنون گل قشنگم که یادم بودی باورمی کنی بغض گلموگرفت انقدرکه هممون استرس داریم😘😘😘😘 میری برای ...

اونقدی ک دلواپس همدیگه هستیم شدیم برای هم مثل خانواده مگه میشه یادتون نباشم

ان شاءالله اشکت همیشه از شوق باشه و ب زودی بیای بهمون خبر بارداریتو بدی. آمین

نه عزیزم من هنوز اول راهم تازه صدای قلب فرشته مو شنیدم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
اونقدی ک دلواپس همدیگه هستیم شدیم برای هم مثل خانواده مگه میشه یادتون نباشم ان شاءالله اشکت همیشه ا ...

ممنون گلم

ممنون ازدعای قشنگت😘😘😘

چون تیکرنداشتین نمیدونستم توچه مرحله ای هستیدمغزم یاری نکرد

ان شاءالله قلبش یک عمربراتون بزنه وبهتون آرامش بده

واقعا من اینجامیام دغدغم کم میشه

خواهرخودم پزشکه امایک کلمه بهش نگفتم

چون میگن خواهربفهمه عالم میفهمه

میگم فرداهرچی بشه داستان میکنن

براهمین سوالامواینجامی پرسم

خدایابه امیدخودت🌺