2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048202 بازدید | 684647 پست
ممنون عزیزم بنظرتون همینجا خوبه برم یا مرکز مام یا ان سینا یا رویان؟ واقعا گیج شدم🥲🥲🥲

عزیزم من خودم میخوام مام برم به امید خدا. حالا دوستان دیگه هم هستن بپرسین ببینید به شرایط شما چی میخوره

@نهال6467     اینجا گفتم عزیزم

مرسی عزیزم اینارو که میگین واقعا آدم امیدوار میشه

خدارو هزار بار شکر بعد از اون همه سختی بهترین نتیجه رو گرفتی 

قطعا خدا جواب ایمانت و اعتمادت به خودش رو داده انشاالله خدا حفظش کنه برات ۱۲۰ ساله بشه زیر سایه امام زمان

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم نبینم ناراحت باشیا😍 به فکر نینی باش انشالله بارداری سالمی رو تااخرش تجربه کنی و زایمان راحتی ...

قربونت برم 

خیلی دوست داشتم خبر بارداریتو بشنوم

واقعا مثل موقع آلا حالم گرفته شد

ان شاءالله از الان ب بعد اتفاقای خوب سر راهتون قرار بگیره و خبرای خوب ازتون بشنویم

کاش از دستای خالیم براتون کاری بر میومد و می تونستم خوشحالتون کنم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

آلا، داداشم، رادیس، حورا، فاوالی، رز، طوطیا، فطررس، عبدالواحد، یا منان، ماهییا، آستاره، پروانه، نهال، هلی، گندمک، نوشا، سارای، فردایی، هیوا، ژیان و همه دوستای خوبم از صمیم قلبم منتظر خبرای خوبتون هستم و قابل باشم دعاگوتون.‌..

قوی بمونین

خدا همین نزدیکی هست‌.‌..

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
آلا، داداشم، رادیس، حورا، فاوالی، رز، طوطیا، فطررس، عبدالواحد، یا منان، ماهییا، آستاره، پروانه، نهال ...

محتاج دعاهاتون هستیم شماها که باردارید خدا صدای شمارو خیلی خوب میشنوه با اون مهجزه های کوچولوتون مارو از دعاهاتون بی نصیب نذارید تا ماهم پیش خانواده هامون روسفید باشیم❤😙

الهی که کسانی که باردارن بسلامتی بارشونو زمین بزارن واقدامیا هم انشاءالله امسال سال بارداریشون باشه👐از جمله خودم😁

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
عزیز دوباره زنگ زدم گفت ۲ هست

زیر ۵ منفی هست

انشاالله به زودی طبیعی باردار میشید

به نظرم یه مدت فکرتون رو آزاد کنید حتی نی نی سایت هم نیاید که حواستون کامل پرت بشه

سرتون رو با کار هنری و ورزش و علاقه مندی هاتون گرم کنید

همه زندگی بچه نیست فقط بخشی ش هست که البته مهم هم هست 

ولی خوبه آدم درهرشرایطی که هست اون لحظه رو زندگی کنه

از یه چیز خیلی میترسم.. چون مشکل از همسرمه میترسم طبیعی باردار شم بهم تهمت بزنن آخه اوایل ازدواجم ...

شوهرتون مشکلش چیه؟

اگر تحرک کم اگر تعداد کم یا اگر ضعیف هست تو تمام اینا احتمال بارداری طبیعی هست

میگن آی وی اف که هم مثلا وقت کمتر بذارید هم شانس بره بالا

وقتی جنین تشکیل میشه یعنی احتمال طبیعی هست

شوهرت رو تقویت کن مخصوصا با گرمیجات و ژل رویال و طبیعی اقدام کن

اگر تعداد کم من شنیدم پایین کمر زالو میندازن که خیلی تاثیر داره

اگر ضعیف هم هست که تقویت کن.تخم مرغ رو که میشکنی یه چیز سفید نوار مانند داره اونو بهش بده بخوره برای نطفه مرد خیلی خوبه

یکی از فامیل های ما ۳۰ سال پیش اینجوری بوده نطفه ش ضعیف بوده اینو جمع میکردن تو شیر میزدن دادن خورده قوی شده و چندتاهم بچه داره الان

عزیزم خوبی؟؟بهترشد عوارض هایپریت؟؟

سلام عزیزم،اره خداروشکرم بهترم،گهگاهی فقط دلم درد میکنه،اما خوب شدم دیگه.گلم در مورد آب خوردن،خوردن زیادش هم خوب نیست،اما یک و نیم تا دولیتر در روز خوبه.

ایشالا که این انتقالت عالی پیش میره و نی نیات میان تو دلت😍

سلام عزیزم،اره خداروشکرم بهترم،گهگاهی فقط دلم درد میکنه،اما خوب شدم دیگه.گلم در مورد آب خوردن،خوردن ...

خوب خداروشکر که حالت بهتره.انشاءالله که انتقالت موفقیت آمیز باشه❤️😘

آره دیگه مثل دیروز زیاد نمی‌خورم ترسیدم از انور بوم بیفتم😅

ممنون عزیزم خیلی خیلی محتاج دعاهاتونم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
ممنونم عزیزم ♥️ اصلأ دیشب نخوابیدم.خپا خودش رحم کنه.حالا دغدغه ی دومی هم دارم نوشته گوشه اس و باید ...

عزیزم نگران نباش بسپار به خدا انشاالله که سالم بغل میگیریشون.

ماهم اگر قابل باشیم برات دعا میکنیم❤

آلا، داداشم، رادیس، حورا، فاوالی، رز، طوطیا، فطررس، عبدالواحد، یا منان، ماهییا، آستاره، پروانه، نهال ...

پیامت چقدر بهم روحیه داد 

ممنون دوست خوبم 

انشالله همه بچه های تاپیک به زودی زود نتیجه بگیرن ❤️

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

قربون محبتت عزیزدلم حتما قابلی ،ممنون که بیادمون 

هستی🙏❤ ممنون عزیزم انشاالله به برکت دعای شما🤲

الهی و ربی من لی غیرک