2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
نترس  بگو دکتر دارو داده برای تقویتش  توکل کن به خدا  خود همسرت که داره می بینه دا ...

همسرم که چیزی نمیگه

ولی چشم روبه راه بشم شروع میکنم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

لزومی نداره اونا بدونن طبیعی بوده یا با آی وی اف  انشالله که باردار شدی می گی آی وی اف کرده بو ...

:)

فداتشم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من قطع نکردم. باراولمه اصلا نمیدونم چیکار باید کرد چیکار نباید کرد... اون امپولای بعد منفی شدن خیل ...

🫀🙂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدانکنه انشالله بزودی زود به صورت طبیعی باردار می شی 

😘😘😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی چی خدا لعنتشون کنه.به سر خودشون بیاد تا بفهمن تهمت یعنی چی

خخخ یعنی دق دادن منو اول ازدواج 😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اصلا نمیتونم به خودم فشار بیارم سزارینم اصلا خوب نیود کلی عوارض داشتم بعدش هنوزم بعد ی ماه ی کم که ک ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم برات😔

الان چطوری؟

حق داری واقعا تو این شرایط سخت خیلی نیاز بود یکی کنارت باشه تا باری و از دوشت برداره

هرچقدر هم همسرت همراهت باشه این مدت اینقد کار هست ک اون بنده خدام کم میاره

کاش می تونستی در هفته دو سه روز کسی و بیاری روزا کمکت کنه و کنارت باشه تا مامانت میاد

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️

سلام دوستان امپول هپارینم نمیدونم چرا قلمبه میشه دردم میکنه انتظار داشتم بعد این همه زدن امپول وارد شده باشم نمیدونم دلیلش چیه اینجوری اثرداره اخه من غلظت خون دارم کمی نگرانم اثر نکنه

دوستان من از صبح لکه بینی آبکی قهوه ای خیلی کمرنگ دارم. مرکزم تماس گرفتم نیستن. دوتا شیاف می گذارم. بنظرتون یه شیاف خودم بگذارم الان؟

نزدیک پریودیمم هست ... چون سیکل انتقالم طبیعی بود بعید نیست اومدن پریود باشه 😞

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بهارک جون😍 خوبی عزیز دلم ، دلم برات تنگ شده بود نینی خوبه 😍 قدمش مبارک عزیزم 

مرسی عزیزم خوب که خیلی نیستم از نظر روحی خیلی بهم ریخته ام سزارینم خیلی سخت بود و عوارض داشت برام ی هفته بستری بودم بعدشم اسباب کشی داشتم ولی خداروشکر گذشت نی نی هم خوبه خداروشکر ی کم کولیک داره