2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
سلام عزیززززم❣️ چقد خوشحال شدم اومدی بهمون خبر دادی🌹 قدم پسر گلت پر از خیر و برکت عزیزم خیلی مبار ...

مرسی عزیز دلم والا مامانم تازه دوشنبه سفارت بهش وقت دادن بره سنداش رو برا ضمانت بزاره تا ویزاش بیاد و‌بلیط بگیره بیاد فکر کنم دو ماهی طول بکشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیز دلم والا مامانم تازه دوشنبه سفارت بهش وقت دادن بره سنداش رو برا ضمانت بزاره تا ویزاش بیاد ...

ای خدای من

دیگه روزای سختت گذشت ان شاءالله مامان ب زودی بیاد و ی کم بتونه از خستگیه این دورانت کم کنه

الهی خدا سایه همه مامانارو حفظ کنه و سلامت نگه شون داره ک قوت قلبمون هستن🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
ای خدای من دیگه روزای سختت گذشت ان شاءالله مامان ب زودی بیاد و ی کم بتونه از خستگیه این دورانت کم ک ...

مرسی فدات شم اره دیگه خدا بخواد این هفته کارای خونم تموم میشه اخراشم فقط کمد اتاق خودمون مونده و گردگیری و نظافت نهایی 

ان شالله مامانم بیاد هم پسرم سه ماهه اس کولیک اشم ان شالله کم شده 

خواهری اون چند بار پرسیدم گفت خالیه تو سونو هیچ اشاره ی بهش نکرده ولی توعکس خیلی نصبت به دوقلوها کوچ ...

وای عزیزم این چه حرفیه تورو خدا ناشکری نکنین. اولا توکل به خودش.‌گر نگهدار من انست که خود میدانم، شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد. بعدشم خدا را شکر برای اون قل دوم

اها پس خصوصی بندر عین همون خصوصی تهران هزینه هاش👍🏻بجز رفت و آمد که تهران اینو اضافه داره🥰

پری پانکچر تو مام با فریز جنین چند میشه؟؟جنین از چه تعداد بالاتر پول بیشتری واسش میگیرن؟تو اطلاعی داری عزیزم

نه عزیزم ترانس واژینال  رد کرد لامصب این احتمال

از پیش خدا که نیومده. بعدم این تشخیصها بر عهده پریناتولوژیسته.ضمن اینکه من نشنیدم تو این سن کم صربانو بگن. من سر دخترم دقیقا ۶ هفته رفتم سونو البته شکمی پیش فک نفر بسییییار با تجربه. که دوستمونم بودن و خیلی دقت کردن. گفتن قلبشم تشکیل شده ضربانشم میبینم اما نعداد صربانو شاید ماه بعدش بود که گفتن

مرسی فدات شم اره دیگه خدا بخواد این هفته کارای خونم تموم میشه اخراشم فقط کمد اتاق خودمون مونده و گرد ...

الحمدلله 

اصلا ب خودت فشار نیار خداروشکر میگی همه کارای اصلیت تموم شده الباقی شو هم خیلی آروم انجام بده ک اذیت نشی

عزیززززم🤩

چ حسه قشنگیه لحظه ورود مامانت

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
الحمدلله  اصلا ب خودت فشار نیار خداروشکر میگی همه کارای اصلیت تموم شده الباقی شو هم خیلی آروم ...

اصلا نمیتونم به خودم فشار بیارم سزارینم اصلا خوب نیود کلی عوارض داشتم بعدش هنوزم بعد ی ماه ی کم که کار زیاد میکنم بخیه هام شدید درد میکیره و کمر درد میشم الان سه هفته اس اوندیم اینجا ولی تموم نشده کارام 

هم بجه کوچیک و هم دست تنها کارای خونه خیلی روم فشار بود اللن برا هفته دیگه وقت دکتر گرفتم حس میکنم دارم افسرده میشم به شدت کم غذا شدم اصلا غذا نمیخورم حال روحیمم خیلی خوب نیس 

عزیزم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته پس نگران نباش من وقتی جنینم ایست قلبی کرد شب قبلش من سونو بو ...

عزیز دلم اشکم در اومد به خدا.‌خدا انشاالله به زودی جاشو براتون پر کنه به حق ۶ ماهه کربلا

پری پانکچر تو مام با فریز جنین چند میشه؟؟جنین از چه تعداد بالاتر پول بیشتری واسش میگیرن؟تو اطلاعی دا ...

عزیزم خوبی؟؟بهترشد عوارض هایپریت؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦