2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هر روز میخوردم ساراجان

شربتشو یا قرصشو

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
سلام خوبی رفتم گلم دوقلو دارم اما یکیش قلبش کند میزد 😭😭 گفت داره ایست میکنه میشه خدا دعای شما را ...

آترین جانم سوره ی حدید و حجرات برای سلامتی جنین توصیه شده منم میخونم برات خودتم اینا رو زیاد بخون و به خدای ارحم الراحمین توکل کن که خودش داده خودشم نگه میداره در آرامش و بدون استرس باش خواهری حالا انشالله میری دکتر حتما یه تجویزی دارویی هست برای بهتر شدن ضربان قلب جنین

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
نه قربونت برم چ حرفیه. منم نمیدونستم خارجی داره😅

سلام فاطمه یه سوال شرمنده خسته تون میکنم با سوالاتم

یک اینکه من بعد از هیسترو دوبار کاچی خوردم 

و چای و با زنجبیل می‌خوردم یا هل مضر نباشه

دوم اینکه من امروز روز چهارم رفتم دوش سریع گرفتم آخرش نشستم یکم واژنم شرمنده با دست شستم 

نگرانم یکم لک بینیم نسبت به دیروز زیاد شده 

این چایی ها که میخورم برا خراش مضر نباشه ؟؟

من اطلاعی اصلا ندارم نگرانم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزم انشاالله به یگانگی خدای مهربونم انشاالله این آخرین بارته و گل پسرت ۹ماه دیگه بسلامتی بغلته پر ...

عزیزم والله منم داشتم باز میخوای از دکترتم بپرس من حموم میرفتم هم دردم زیاد میشد هم لکه بینیم کارم میکردم زیاد بازم خونم زیاد میشد از دوستان دیگم بپرس 

خیلی خیلیییییییی مبارکه عزیزم انشاالله زودتری کولیکش خوب شه و اروم بشه 🤲

تبریک میگم عزیزم نگران نباش اون یکی کوچلو هم سعیشو میکنه مامانش خوشحال بشه😍😍🙏خدایا شکرت

سلام فاطمه یه سوال شرمنده خسته تون میکنم با سوالاتم یک اینکه من بعد از هیسترو دوبار کاچی خوردم  ...

نگران نباش لکه بینی طبیعیه و تا پریود بشی هست حمام هم بمن گفت فردای هیسترو میتونی بری مشکلی نداره

نگران نباش لکه بینی طبیعیه و تا پریود بشی هست حمام هم بمن گفت فردای هیسترو میتونی بری مشکلی نداره

ممنون عزیزم من کاچی دوبار خوردم و چایی هامو با هل و زنجبیل میخورم موردی نداره عزیزم 

شرمنده خسته تون میکنم

کپسول منیزیوم میخوردم

برای چی خوبه یه بار دکتر برای استرسم نوشت قرص جوشانشو البته