2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
@baharak2017     سلام عزیزم خوبی یه تاپیک دل نگرانتن کجایی  پسر گلت خوبه؟ زایمان ...

سلام عزیزم شرمنده ام واقعا که نگرانتون کردم ولی سایت باز نمیشد برام الانم شانسی باز شد امیدوارم دوباره بسته نشه

یا خدا چقد این حرفا دلگرم کننده س ممنونم عزیزم ♥️😘💗

فدات عزیزم خداروشکر💞🥺🥰

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدات بشم نگارم.اخه دوبار ازش پرسیدم چون اول اینو پیدا کرد با ساک خالیه گفتم ممکنه بخاطر کوچولو بودنش ...

تو رو خدادبه خودت استرس نده

میدونم الان شرایط سختی داری

یه نفر میگفت قلب جنینش کلا تشکیل نشده بوده دکتر میگفته باید سقط بشه وی این بنده خدا صبر میکنه۱۲ هفته تشکیل میشه. بچه صحیح و سالم به دنیا میاد

شاید جنین ۷هفته دیراز تر جنین ۶هفته قلبش داره تشکیل میشه

به خدا توکل کن فقط ذکربگو نذار شیطان وارد ذهن و دلت بشه اذیتت کنه

الان هم انوکسا 6000 میزنی؟

الان گفتن ۴۰۰۰ کافیه اما اینبار آسپرین هم دارم. من خودم چون از قبل ۶۰۰۰ داشتم گفتن مشکلی نیست همونو یکم سرش رو خالی کن بزن.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام دخترا خوبین من حامل خبر خوب وبدم سه تا ساک تشکیل شده یکیش خالی دوتاش جنین دار حالا خبر خوب ...

سلام عزیزم انشالله نی نی ها هر دو خیلی عالی رشد می کنن و صحیح و سالم میان بغلت 😍

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
راستی قدم نینتم مبارک باشه امروز روز ۷ انتقالمه شنبه ی هقته ی بعد از دارم برام دعا کن

ممنونم عزیزم ای جانم ان شالله مثبت میشی و دیگه بار اخره انتقالته 

چشم لایق باشم‌حتما دعا میکنم

شما که تازه منفی شدی تا سه ماه وقت داری چون باید سه تا پریودی بگذره تا دوباره وارد سیکل بشی

واقعا؟پس چرا دکتر گفت اگه جنین فریز داشتی ماه بعد میومدی برا انتقال

الهی و ربی من لی غیرک
چه مزاحمتی عزیزم ما اینجا از خواهرو مامانای واقعیمون به همدیگه نزدیکتریم من دردامو اینجا میگم مامانم ...

عزیزم انشاالله به یگانگی خدای مهربونم انشاالله این آخرین بارته و گل پسرت ۹ماه دیگه بسلامتی بغلته

پروانه من امروز روز ۴هیسترو بود دردم گرفت لک بینیم زیاد بود دوش گرفتم پنج دقیقه ای آخرش نشستم یکم خودمو شستم میگم ضرر نداشته باشه 

درد شکمو دارم همچنان بیشتر تخمدانهام

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
مممون عزیزم از محبتت.منظورتون از مدارک چیه

منظور اخرین سونو آخرین آزمایش آخرین نسخه پزشک 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنونم عزیزم ♥️ الان سیب ندارم رو چیز دیگه بخونم مثلا خرما ؟ فدات که گفتی 😘

این موضوع رو یه عزیز فوت شده ای توی خواب برای یه خانم که تازه باردار شده بود گفتن.وقتی گفتن که بخونه بهسیب  و بخوره در لحظه یه سیب قرمز ظاهر شد

بعد که پرس و جو کردم گفتن که این سوره خاصیت حرز داره

این بنده خداهم به سیب خوندن و خوردن