2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
لعنت بشه سونو دیر شد اولش شکمی انجام داد گفت چند فلوکلار باید داخلی بشی ۹۰۰ هم گرفت حالمم بد شد از ...

عزیزم به یه سیب سوره حدید بخون و بخور

سوره حدید حرز هست انشاالله ازشون محافظت میکنه.

حتما حتما اینکارو انجام بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم هم جنوبی ام واسه همین آدرس پرسیدم❤️ شما دولتی رو پیشنهاد میکنی یا خصوصی منظور از لحاظ آزمای ...

چی بگم عزیزم بنظرم خصوصی بهتره

باشه.عزیزم من جدیدا فقط انتقال داشتم ۸م 

بنظرم نزدیک به ۳۰دربیاد الان

امام رضا هم دوسالی انجام میده 

ممنونم عزیزم انشاالله. الان دغدغه من به خطر افتادن همون سالمه است انشاالله خدا خودش نظری کنه 😘♥️

ببین اون که ساک خالی بود و کوچولو خودش جذب میشه اصلا درد سری برای هیچ جنین یا بدنی نداره دوست من دوقلو بود یکی پوچ بود که دکتر گفت کوچیکه خودش بدون خونریزی جذب میشه و از بین میره تو سونوهای بعدی دیده نمیشه منظور شاید شما ۸هفته میرفتی اصلا متوجه اون یکی نمیشدی در مورد اون دوتا قل هنوز ۷هفته نبودی رفتی خیلی زوده خب اونم در تلاشه که بالا بیاد و همیشه قل ها سن شون و بقیه چیزشون عین هم نیست باهم مقایسه شون نکن الان فقط غرق خوشحالی باش که خدا دوتا جوجه ناز بهت داده اثر  فکرهای بد و اضطراب و ناراحتی در مقابل دارویی که میخوری خیلی تاثیرش بیشتره .ریلکس کن و شاد باش از بارداری دوقلویی و خدایی نکرده یکیش هم نشد تهه تههش باز یکی یدونه تو دلت داری همه که با هم از بین نمیره خانم جان وقتی جنین هات انقدر خوب بودن که سه تاش گرفته چرا اخه نگران بهترین قل که داری هم هستی 

چی بگم عزیزم بنظرم خصوصی بهتره باشه.عزیزم من جدیدا فقط انتقال داشتم ۸م  بنظرم نزدیک به ۳۰دربی ...

اها پس خصوصی بندر عین همون خصوصی تهران هزینه هاش👍🏻بجز رفت و آمد که تهران اینو اضافه داره🥰

یعنی چی بند نمیاد ؟ از شکمت خون زیاد میاد ؟ مال من میشیه ولی یقطره کوچیک جاش محکم بگیر 

یعنی قطره کوچک هست میگرم تمیزش میکنم باز یه قطره دیگه میاد بیرون فکرکنم خونم رقیق شده 

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

سلام بچه ها وای باورم نمیشه وصل شدم بچه ها دسترسی خارج از ایران رو‌به نی نی سایت قطع کرده بودن همین الان ی هویی اومدم دیدم تونستم وارد شم نمیدونم بازم میتونم وصل‌شم‌ یا قطع میشم دوباره 

خداروشکر پسر من ی ماه پیش بدنیا اومد و دیروز ی ماهه شد 

این ی ماه خیلی اذیت شدم هم پسرم کولیک داشت هم جا به جایی داشتم البته جایه جایی ام تموم نشده چون دست تنهام و‌با پسرم روزا نمیتونم زیاد کار کنم فقط وقتی همسرم هست ی کم میتونم کار کنم 

شرمنده اگه نگران شدین ان شالله که همه خوب باشن و‌کلی مثبت شده باشین تو این مدت 

بچه ها اکثرتون رو زمانی که پسرم رو‌گذاشتن تو بغلم دعا کردم اگه لایق باشم