2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
الهی دورت بگردم چقد دام به این محبت شما گرم وقرص میشه الهی هرچه از خدا می خواهی به زودی بدست بیاری ...

آترین عزیزم بهت تبریک میگم انشاءالله که ۱۲۰ سال قلبشون براتون بتپه

اصلا استرس به خودت نده بدترین چیز استرسه بسپارشون به خدا و ائمه انشاءالله که محافظشون هستن❤️😘

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منظورم اینکه من حنوبم بندر ی مرکز خصوصی و ی دولتی نوپا داره من کلنیک خشاوی بودم بیمارستان ام ...

من خودم هم جنوبی ام واسه همین آدرس پرسیدم❤️

شما دولتی رو پیشنهاد میکنی یا خصوصی منظور از لحاظ آزمایشگاه و جنین شناس شون یکی هستن یا فرق دارن؟

ام لیلا رو میدونم خصوصی چند پانکچر و انتقال چقدر شد و من چون پیام های قبل رو نخوندم در جریان سیکل شما نبودم چندتا تخمک و جنین تشکیل شد با چه گریدی ممنون🌸🌹

سلام ب روی ماااااااهت مامانی🤩 مبااااارک باشه عزیزدلم❣️ لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم الان ...

سلام عزیز دلم خودت وجوجه ت خوبین شکر خدا

خدا کنه همین باشه عزیزم

فدای قلب مهربونت برم عزیزم.حمدو که روزانه براشون ی تصبیح میخونم آیت الکرسی میخونم دعای فرج مییخونم.

الهی جوجه ت بسلامتی بغل بگیری عشقم 🤲😘♥️

چشم تمام کارا گفتین میکنم.

خدا معجزه ش نشونم بده بازم لطف کرمش شامل حالم بشه

و قلبش ایست نکنه تا خطری متوجه قل دوم نشه

🤲🤲🤲😘

سلام آترین جون انشاالله به سلامتی اون جنین دیگه م ضربان قلبش نرمال بشه و برات بمونه شاید اون یکی دیر ...

ممنونم عزیزم انشاالله که خودت دوقلوی سالم نصیبت بشه به همین زودی

نمیدونم عزیزم مگه خطای سونو باشه وگرنه از قل دوم ۳روز جلو تره 

عزیزم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته پس نگران نباش من وقتی جنینم ایست قلبی کرد شب قبلش من سونو بو ...

عزیز دلم چه کشیدی ؟

الهی خدا اینبار با دوتا جوجه سالم جبران کنه اون خاطرات بد رو

انشاالله توکلم به خودشه 💓😘

بعدش مجدد هر دو سه ماه طب اسلامی میرفتم و یه بار حجامت ساق پا کردم و دقیقا یکسال بعد سقط، مجدد باردا ...

خداراشکر عزیزم 

خدابه وقتش معجزشو نشونتون داده. خدا حفظش کنه 🙏 

خدایا شکرت
اترین جان نباید قرص رو کم و زیاد کنی اسپرین و آنوکسا خودش زیادیش باعث لکه بینی میشه حتی در چنین مواق ...

ممنونم عزیزم انشاالله.

الان دغدغه من به خطر افتادن همون سالمه است

انشاالله خدا خودش نظری کنه

😘♥️

عزیزه دلم اولا بهت تبریک میگم بعدشم استرسو از خودت دور کن انشالله خدا برات حفظشون کنه معمولا دوقلاها ...

سلام عزیزم خودت خوبی انشاالله جوجه خودت گرفته و سالم بغل بگیریش

خدا کنه پروانه جان خدا کمکم کنه اون یکی چیزیش نشه 😘♥️

ممنونم عزیزم انشاالله که خودت دوقلوی سالم نصیبت بشه به همین زودی نمیدونم عزیزم مگه خطای سونو باشه و ...

قربونت برم مرسی انشالله خودتم به سلامت این نی نی هاتو بغل بگیری درسته این یکی سنش بیشتره ولی خوب شاید دیرتر قلبش تشکیل شده باشه خدابزرگه الهی همه چی خوب پیش بره برات

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیز دلم خودت وجوجه ت خوبین شکر خدا خدا کنه همین باشه عزیزم فدای قلب مهربونت برم عزیزم.حمدو ک ...

الحمدلله رب العالمین از لطف خدا ما هم خوبیم دوستم🥰

خدانکنه عزیزم🌷

هر چیزی ک دلتو آروم می کنه انجام بده عزیزم❣️

الان آرامش تو از هر چیزی لازمتر و واجبتره

ممنون عزیزم همچنین برای خودت🌷

از خدا می خوام هرچیزی ک ب خیر و صلاحته سر راهت قرار بده عزیزم🤲🏻

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️