2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
سلام دخترا خوبین من حامل خبر خوب وبدم سه تا ساک تشکیل شده یکیش خالی دوتاش جنین دار حالا خبر خوب ...

سلام آترین جون انشاالله به سلامتی اون جنین دیگه م ضربان قلبش نرمال بشه و برات بمونه شاید اون یکی دیرتر قلبش تشکیل شده و استرس به خودت نده اگه عمرش به اینا دنیا باشه برات میمونه خدا خودش بهت عطاش  کرده بسپارش به خودش انشاالله خدا خافظ و نگهدار نی نی هات باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداروشکر ان شاءالله ۱۲۰سال برات بزنه ازدکترمی پرسیدی چی خوبه بخوری تااونم کامل بشه ومشکلی پیش نیاد

سارای دکتر نیست فعلآ عزیزم

الهی نصبب خودت با شادی دوتاش

بی استرس

امروز ویس بزارم ببینم چی میگه 

عزیز دلم کاش مال منم هفته ش پایین‌تر یا قلب تشکیل نشده بود امید داشتم.ولی جنین من انگاری قلبش ۵روز پ ...

عزیزم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته پس نگران نباش

من وقتی جنینم ایست قلبی کرد شب قبلش من سونو بودم اینقدر عالی بود ضربانش 170 بود دستاشو تکون میداد همسرم کلی ذوق میکرد میگفت دست در آورده دستشو واسم تکون داد که کلی خوشحال بودم گفتم خدا رو شکر جنین رشدش خوبه ولی فرداش ایست قلبی کرده بود

حتی وقتی هم سقط شد دستش مثل یه ادم بزرگ زیر چونش گذاشته بود ولی خدا نخواست و من نوکر خدام راضیم به رضاش 

خواستم اینو بگم نه کار به ضربان داره نه چیزی فقط باید خدا بخواد پس به خودش توکل کن و بسپارشون به خودش

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
وای چیزی که ادم بعدمثبت شدن استرسشوداره قلب جنینه چه چیزایی خون رسانی روزیادمی کنه؟ دکترافقط ...

سارای من چند روز اول اسپرین روزی دوتا میخوردم دکتر دعوام کرد گزچه من هیچ علایمی از رقیق شدن خون نداشتم

کاش ادامه داده بودم

منی که سالهاست تو این راه استخون خرد کردم بدنمو بهتر میشناسم.من خونم خیلی غلیظه 

قبل انتقال میخوری؟

اره روز چهارم پریودی رسید به دستم از همون روز خوردم دو روز قبل انتقال قطع میکنم 

اینو یه دکتر شیراز هست اون به مریضاش میده دکتر خوبی هم هست 

قرص تقویتیه و هورمونی نیست 

عزیزم از خدا میخوام به حق شش ماهه امام حسین قلبشون 120 سال بتپه  فقط استرس نداشته باش حست خوب ...

طوطیا تو این لحظه رو کشیدی تو نفهمیدی کی ایست کرد ولی من هر لحظه دارم آب میشم

کاش میدونستم چکار کنم تا قلبش ایست نکنه 😭

تورا خدا دعا کن برام 

سلام دخترا خوبین من حامل خبر خوب وبدم سه تا ساک تشکیل شده یکیش خالی دوتاش جنین دار حالا خبر خوب ...

سلام ب روی ماااااااهت مامانی🤩

مبااااارک باشه عزیزدلم❣️

لا حول و لا قوه الا بالله علی العظیم

الان اگه می خوای ب فرشته هات کمک کنی فقط آرامش داشته باش❣️

حتما یکیشون دیر تر داره رشد می کنه و نسبت ب اون یکی قلبش دیرتر تشکیل شده

ی خورده توی خونه راه برو یا ب پهلوی چپ دراز بکش تا خونرسانی ب رحمت بیشتر بشه

دستتو بزار روی شکمت و با وضو براشون سوره حمد بخون

خود خدا داده خودشم نگهدارتون باشه ان شاءالله 

فقط آروم باش و مثبت فک کن

سوره مریم ب نیت فرشته هات می خونم ان شاءالله جاشون خوب باشه مامان آترین🤩🥰

حتما صدقه بزار کنار عزیزم

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
نه عزیزم فکرای بد نکن منم قشنگ همون سمتای که بچه ها هستن احساس سنگینی دارم.ویار کم زیاد میشه عزیزم ...

مرسی عزیزم خدا بچه هاتو برات نگه داره معجزه خدارو ببینی ان شاالله تو زندگیت ❤️🤲

عزیزم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته پس نگران نباش من وقتی جنینم ایست قلبی کرد شب قبلش من سونو بو ...

الهی قربونه دله شکسته بشم عزیزم

ایمان دارم خدا ب زودی معجزه شو تو دامنت میذاره و این روزای سخت و پر از بغض جاشو ب روزای شادی و لذت بردن میده

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
نه عزیزم فکرای بد نکن منم قشنگ همون سمتای که بچه ها هستن احساس سنگینی دارم.ویار کم زیاد میشه عزیزم ...

عزیزم امپول انوکسا میزنی؟