2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
اونجور که دوستان گفتن انگار ایست قلب برای خونرسانی صعیفه. مایعات زیاد بخور. یه کوچولو تحرک بیشتر.سور ...

من صبح پاشدم ديدم شكم و بدنم داغه

خونمون سرده كولر روشنه روم پتو ميكشم

خدايي نكرده مشكل پيشنمياد،؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی رفتم گلم دوقلو دارم اما یکیش قلبش کند میزد 😭😭 گفت داره ایست میکنه میشه خدا دعای شما را ...

ای وای عزیز دلم اینجوری نگو. انشاالله هرچه خیر و صلاحته همون پیش بیاد و من ارزو میکنم خیر و صلاحت با خواسته دلت یکی باشه. اینجوری اون نی نی دیگمون اذیت میشه ها

عزیزم نرفتم پیش دکتر هنوز گفت استراحت مطلق باش گفت عجیب نه درد نه خونریزی چرا قلب این یکی اینقد ضعی ...

پس من اشتباه کردم راجع به استراحت یا تحرک. مراقب خودت باش گلم. شایدم قلبش تازه تشکیل شده که هنوز صعیفه.‌سونو شکمی بود؟

سلام خوبی رفتم گلم دوقلو دارم اما یکیش قلبش کند میزد 😭😭 گفت داره ایست میکنه میشه خدا دعای شما را ...

عزیزم یکی از دوستای من ک تو سایت باهاش آشنا شدم دو قلو باردار بوده رفته سونو بهش گفتم یکیش قلبش تشکیل نشده و از بین می‌ره اما میگه سپردم به خدا الان جفت بچه هاش به دنیا اومدن ان شاالله دفعه بعد همه چی خوبه شک نکن

ماشالله🧿 عزيزم يك سوال دارم لطفا جواب بده خونه من كلا كولر روشنه و سرده، شبها با پتو ميخواب ...

منکه کلا بدنم داغ بود از بعد اینکه فشارم افتاد حالم بد شد دیگه بدنم حرارت قبل رو نداره حرارت داشتن ک خوبه فک کنم تو بارداری

من صبح پاشدم ديدم شكم و بدنم داغه خونمون سرده كولر روشنه روم پتو ميكشم خدايي نكرده مشكل پيشنمياد،؟ ...

نه عزیزم چه مشکلی. کجا زندگی میکنید؟ نمیشه اینقدر زیاد کولر روشن نباشه؟ به خاطر این میگم که خدای نکرده زیر کولر مریض نشی تو این شرایط. وگرنه خوب مثلا زمستونم که هوا سرده همه حامله ها زیر پتو گرم میشن

نه عزیزم چه مشکلی. کجا زندگی میکنید؟ نمیشه اینقدر زیاد کولر روشن نباشه؟ به خاطر این میگم که خدای نکر ...

تهرانيم

شوهرم گرماييه

٢٤ ساعت روشنه

منم سردم ميشه ميرم زير پتو

صبح بيدار ميشم ميبينم بدنم داغه كلا

الان شرايطت چطوره؟ كي سونو ميري؟

هیچ حالتی ندارم قبلش یه ضعف داشتم برا غذا الان اونم ندارم ده روز دیگه میرم فقط یکم زیر شکمم سنگینه همین ک نمیدونم خوبه یا بد فشارمم ک اکثرا پایینه صبحا با سردرد بیدارمیشم من موقع فشارم افتاد حالم بد شد خیلی ترسیدم میترسم اونجا اتفاق بدی افتاده باشه توکل به خدا باید صبر کرد دیگه

عزیز دلم  قبول باشه ان شاء الله بازم تبریک چشم ودلت روشن خدا برات حفظشون کنه شادی این لحظات ...

ممنونم عزیزم ♥️

اصلأ دیشب نخوابیدم.خپا خودش رحم کنه.حالا دغدغه ی دومی هم دارم نوشته گوشه اس و باید خودش بکشه سمت مرکز

اگه مشکلی برای قل اول پیش بیاد ممکنه قل دوم هم بیوفته

نمیدونی از دیشب تو چه برزخیم

سونو ترجمه کردم قل اول زده انیمی کااردی 

اترین جون منتظرت بودم ، از خدا میخوام قلب هر دو قل در وجودت محکم و پابرجا بتپه و ادامه دار بشه ...

الهی دورت بگردم چقد دام به این محبت شما گرم وقرص میشه

الهی هرچه از خدا می خواهی به زودی بدست بیاری با الطاف خداوندی 

ممنونم عزیزم ♥️ اصلأ دیشب نخوابیدم.خپا خودش رحم کنه.حالا دغدغه ی دومی هم دارم نوشته گوشه اس و باید ...

مبارکت باشه عزیزم ان شاالله جفتشون برات میمونه گفتم ک دوست من رفته بوده گفتن کلا یکیش قلبش تشکیل نشده براشما خداروشکر داره و میتپه پس امیدت به خدا باشه عزیزم خودش داده خودشم نگه میداره

ماشالله🧿 عزيزم يك سوال دارم لطفا جواب بده خونه من كلا كولر روشنه و سرده، شبها با پتو ميخواب ...

نه عزیزم

بدن خودش شرایط پایدار میکنه

همونجور که ما تو افتاب قرار میگیریم و دما بدن بالا نمیره

منم همینجورم