2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤲🤲🤲🤲🤲🤲 نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم شروع چله از ۲۹اردیبهشت الهه جان    ...

عزیز دلم 

قبول باشه ان شاء الله

بازم تبریک چشم ودلت روشن

خدا برات حفظشون کنه

شادی این لحظات رو با استرس و نگرانی همراه نکن😍

همه چیز رو بسپار به خدا و با لبخند چشماتو ببند و بخواب🤩😍😴

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
سلام دخترا خوبین من حامل خبر خوب وبدم سه تا ساک تشکیل شده یکیش خالی دوتاش جنین دار حالا خبر خوب ...

اترین جون منتظرت بودم ، از خدا میخوام قلب هر دو قل در وجودت محکم و پابرجا بتپه و ادامه دار بشه عزیزم  و صحیح و سالم بغلت بگیریشون ، به نیتت هفت تا حمد و صد تا صلوات میفرستم 

دکتر امیر حسن زرنانی عزیزم

ممنونم گلم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دخترا خوبین من حامل خبر خوب وبدم سه تا ساک تشکیل شده یکیش خالی دوتاش جنین دار حالا خبر خوب ...

سلام عزیزم. خدا را شکر که صربان قلب هم داشتن. انشاالله به حق فاطمه زهرا بهترین و سالمترین بچه ها نصیبت میشن.توکل به خدا

ای جونه دلم مبارکت باشن مامان گلی ان شاء الله اون یکی هم تازه قلبش تشکیل شده ضعیف دیده میشه دفعه دیگه بری بگه دوتاش نرماله 🤲🤲😍😍😍گوارای وجودت این شیرینی عزیزم ان شاء الله قلبشون 120 سال بزنه 🤲😍😍

گیرم که باخته ام !!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد . شوخی که نی ...

سلام عزیزم خیلی دوست داشتم الان بیام و ببینم که مثبت شدی ولی خب... خداروشکر که انقد قوری هستی همین که زدی به بیخیالی ورزش کن مرتب استرس رو دور کن تغذیه رو رعایت کنید انشالله طبیعی باردار میشی من دلم برات روشنه 🥲🥲🥲

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍

وای الهی شکر خدای مهربون 

الحمدالله 

انشاءالله خدا ببخشه بهت عزیزم. مبارکت باشه 

نگران اونیکی جوجمون نباش انشاالله که مشکلی نباشه ودوتا نی نی ناز وسالم بغل بگیری

خدایا شکرت

اونجور که دوستان گفتن انگار ایست قلب برای خونرسانی صعیفه. مایعات زیاد بخور. یه کوچولو تحرک بیشتر.سوره یاسین هم شنیدم برای قلب معجزه میکنه. 

اون ساک خالی چی؟ امکان رشد نداشت؟ فقط جنین نبود یا کیسه زرده هم نبود؟