2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048258 بازدید | 684648 پست
عزیزم دکتر زرنانی مطب نداره من بیمارستان محب کوثر رفتم نوبت اینترنتی داشت یک ماه طول کشید تا نوبت به ...

دکتر زرنانی اسم کوچیک شون چیه؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من بعد از انتقال اخرم سال ۹۷ که منفی شدم خیلی به هم ریختم و دیگه خودم رو درگیر ورزش و کلاس و درس و ...

بعدش مجدد هر دو سه ماه طب اسلامی میرفتم و یه بار حجامت ساق پا کردم و دقیقا یکسال بعد سقط، مجدد باردار شدم که الحمدلله به ثمر نشست و فرزندم الان یکسالشه

البته من این رو لطف و عنایت خدا و امام زمان میدونم چون در این سالها خیلی چیزها رو امتحان کرده بودم و جواب نگرفته بودم. 

ان شاء الله به دعای امام زمان دامن همه منتظران فرزند سبز بشه 

الهی آمین

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دخترا خوبین من حامل خبر خوب وبدم سه تا ساک تشکیل شده یکیش خالی دوتاش جنین دار حالا خبر خوب ...

ااای جااان دلم😍 نگران نباش قربووونت برم. برا آرامش دلت آیه الکرسی میخونم عزیزم. 

ان شاالله سونوی بعدی که رفتی هر ۳ تاشم باشن و قلباشون بتپه۱۲۰ سال😍😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام دخترا خوبین من حامل خبر خوب وبدم سه تا ساک تشکیل شده یکیش خالی دوتاش جنین دار حالا خبر خوب ...

الحمدلله🤩😍

ان شاء الله هرچی خیره برات اتفاق بیفته

خودت رو بیتاب اون کوچولوئه نکن

اگر قسمتت باشه برات می مونه 

اگر خدایی نکرده رشد نکنه تو با استرس  اون یکی نی نی رو اذیت میکنی 

پس آرامشت رو حفظ کن و به خدا بسپار💞❤️💕

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
بعدش مجدد هر دو سه ماه طب اسلامی میرفتم و یه بار حجامت ساق پا کردم و دقیقا یکسال بعد سقط، مجدد باردا ...

الهی امین😍

خواهری خوبی؟ نی نی ها خوبن؟ کی میری سونو صدای قلب نازنینشون رو بشنوی خیالت راحت شه به حق علی منتظر ...

سلام خوبی رفتم گلم دوقلو دارم اما یکیش قلبش کند میزد 😭😭

گفت داره ایست میکنه

میشه خدا دعای شما را بشنوه اینم ببخشه بهم

چقد بده که بدونی قلب بچه ت داره ایست میکنه و کاری نمیتونی بکنی 

عزیز دلم مبارک باشه میدونم سخته توروخدا ارامشتو حفظ کن اگر روزیش تو این دنیا باشه میمونه توکل کن به اونی که بهت هدیه دادتش

الان ساک سوم که خالیه چی میشه خودش میفته یعنی خونریزی خواهی داشت؟

الحمدلله🤩😍 ان شاء الله هرچی خیره برات اتفاق بیفته خودت رو بیتاب اون کوچولوئه نکن اگر قسمتت باشه ...

مهتاب جان رشدش خوبه عزیزم فقط‌ قلبش کند بود

فکر کن از قلب ی ادم بالغ هم کمتر میزد

این قل ۷هفته ۲روزن اس

قل بعدی که قلبش ۱۳۲میزد ۶هفته ۶روزشه

عزیز دلم مبارک باشه میدونم سخته توروخدا ارامشتو حفظ کن اگر روزیش تو این دنیا باشه میمونه توکل کن به ...

عزیزم نرفتم پیش دکتر هنوز گفت استراحت مطلق باش

گفت عجیب نه درد نه خونریزی چرا قلب این یکی اینقد ضعیف 

ای جانم عزیز دلم خداروشکر گلم نگران نباش خدا خودش حواسش هست اونی که جنین نداره هم شاید تشکیل بشه فعلا خیلی زوده کوچولوهای خاله قربونشون برم     

ای جانم عزیز دلم خداروشکر گلم نگران نباش خدا خودش حواسش هست اونی که جنین نداره هم شاید تشکیل بشه فعل ...

قربونت برم

ازش پرسیدم گفت نه دیگه اون خالیه

عکس لعمتی نمیاد براتون بزارم

ناراحت اون نیستم فقط اینی که قلبش داره وای میسه و من نمیدونم چکار کنم 😭