2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048224 بازدید | 684647 پست
سحر جان عزیزم به نظرت بدون نوبت برم ویزیت میشم یا نه؟و اینکه اینبار مجدد ازمایش ایمنی دادی تا سرم و& ...

بدون نوبت اصلا پذیرش نمیکنه چون تعداد محدود ویزیت میکنه من ازمایش داده بودم دوباره یه سری جدید نوشت که اونا هم سالم بود ولی با این حال گفت یا پردنیزلون یا هیدروکسی کلروکین و ای وی ای جی قبل انتقال زده بشه به دکتر فروتن که گفتم برام پردنیزلون روزی چهارتا شروع کرد و دو روز به انتقال هم ای وی ای جی زدم ازمایش هم دادم مثبت شد بلافاصله دوباره ای وی ای جی زدم

سحر جان عزیزم به نظرت بدون نوبت برم ویزیت میشم یا نه؟و اینکه اینبار مجدد ازمایش ایمنی دادی تا سرم و& ...

داروی تقویتی هم دکتر فروتن زیاد میده فرتیل سی ام داد و کیوتن و امگا و منیزیوم و د۳ و ژل رویال و ب۶ و امپول ب۱۲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم دکتر زرنانی مطب نداره من بیمارستان محب کوثر رفتم نوبت اینترنتی داشت یک ماه طول کشید تا نوبت به ...

وای خیلی دیره یک ماه، من پرونده ام تو نیکانه یکبارهم همونجا ویزیت شدم حالا هفته اینده میرم نیکان ببینم بین مریض ویزیت میکنه یا نه

عزیزم دکتر زنانت تهرانی نژاده؟

الهی و ربی من لی غیرک
بدون نوبت اصلا پذیرش نمیکنه چون تعداد محدود ویزیت میکنه من ازمایش داده بودم دوباره یه سری جدید نوشت ...

ای وای پس دوباره باید ازمایش ایمنی بدم چون ازمایشم برا سال ۹۹ هست 

الهی و ربی من لی غیرک
داروی تقویتی هم دکتر فروتن زیاد میده فرتیل سی ام داد و کیوتن و امگا و منیزیوم و د۳ و ژل رویال و ب۶ و ...

آها،چه خوب پس تداخل نداره با داروهای ایمنی .من فکر 

میکردم وقتی ایمنی سرکوب میشه دیگه نباید تقویتی خورد چون دوباره بالا میره 

سحر جان ممنون که با حوصله جواب دادی گلم الهی بحق .خانم فاطمه زهرا(س) دوقلوهاتو سالم بغل کنی  🙏❤

الهی و ربی من لی غیرک
وای خیلی دیره یک ماه، من پرونده ام تو نیکانه یکبارهم همونجا ویزیت شدم حالا هفته اینده میرم نیکان ببی ...

شما که تازه منفی شدی تا سه ماه وقت داری چون باید سه تا پریودی بگذره تا دوباره وارد سیکل بشی

عزیزم تمام مدارکت و ببر روز اول تا سوم برای تشکیل پرونده ببر سونو میکنن و برا همسرت آزمایش اسپرم مین ...

همونروز ناشتا باشم یدفعه ی میتونم آزمایشم بدم؟همسرمم میتونه آزمایششو همون روز بده؟

مگه برای کیفیت تخمک نیس چرا تو انتقال خوردین؟  آره زدم نت ی داروخونه آنلاین داشت۱۷۹تومن اگر گی ...

قرص مطمن تره به نظرم ریسکش کمتره.. چند نفری به من گفتن برا آمادگی رحم قبل انتقال خوبه منم قبل انتقال گرفتم خوردم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏