2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
عزیزم منم سری های قبل که انتقال میدادم روز سوم یا چهارم دچار لرز شدید میشدم به دکتر زرنانی ایمونولوژ ...

عه سحر جان پس منم همون روز که لرز شدید گرفتم بدنم جنین رو پس زده ،خدا خیرت بده عزیزم خوب شد گفتی من مطمئن شدم مشکل ایمنیم هنوز برطرف نشده .اگه بتونم 

حتما هفته اینده میرم ویزیت شم دوباره،عزیزم شماره 

مطب دکتر زرنانی رو میدی چون بیمارستان نیکان هفته ای 

یه روز هست و نوبتاش خیلی دیر میده 

سرم ای وی ای جی رو دکتر باید تجویز کنه؟ هزینه ش چقده عزیزم آزاده یا بیمه؟

الهی و ربی من لی غیرک

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله عزیزم انشاالله که گرفته و مبارکه. من اینجوری تو حاملگی قبل ازمایش حالم بد میشد و تا دو سه ماه گا ...

خدا کنه اینجوری باشه برا منم ممنون عزیزم راهنمایی کردی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اوووه شش مااااه چه خبره.این همه اهدا کننده هست پس چرا ۶ماه

تهرآن چقدر سخت میگیرن مشهد خانمی برای تخمک اومده بود قشنگ توی مطب اومدن همدیگرو دیدن باهم حرف زدن حتی شوهر خانمه که می‌خواست تخمک بگیره هم بود!!

قربون دلت برم اتفاقا زنگ زده به شوهرم  چون اغلب گوشی من رو حالت پروازه و از وای فای استفاده می ...

ای جان الان سونو هستی

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر مستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمک

انشاالله به سلامتی باشه و زود زود مامان میشی. مشکلتون میتونم بپرسم چیه؟

با دعاهای شما هم منم حاجت روا بشم

من تنبلی تخمدان دارم و یک لوله سمت راستم توی بارداری خارج رحمی از دست دادم و سنم بالاست اومدم سراغ ivf

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
منم همینی که اون خانوم عکسشو گذاشته براتون قبل انتقال خوردم یه بستشو ۱۶۵ تومان گرفتم راحتم گیر میاد

مگه برای کیفیت تخمک نیس چرا تو انتقال خوردین؟ 

آره زدم نت ی داروخونه آنلاین داشت۱۷۹تومن اگر گیرم نیاد همینجا میگیرم

تو دیوارم ژل رویال پرسیدم ۳۰گرم ۳۵۰تومن ولی واقعا خوردنش سخته قرص بهتره

مطب نرفتم من بیمارستان محب کوثر رفتم وبزیت شدم

سحر جان عزیزم به نظرت بدون نوبت برم ویزیت میشم یا نه؟و اینکه اینبار مجدد ازمایش ایمنی دادی تا سرم و 

پردنیزولون تجویز کرد؟گلم ببخشید میشه اسم داروهایی که دکتر زرنانی تجویز کرد بگید 🙏ببخشید تروخدا زیاد سوال

میپرسم شرمنده  شما قبل انتقال داروی تقویتی هم 

خوردید اگه اره لطفا میگید خدا خیرت بده 🙏❤

الهی و ربی من لی غیرک
راستی من تو اون دوره انتقالم یادمه فولات می خوردم. ولی یک شب تو همون هفته نه بخاطر آزمایش سلفری مجبو ...

الان هم انوکسا 6000 میزنی؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
عزیزم زیاد نخور هرچیزی به اندازه خورده بشه به نظر من اشکالی نداره لازم نیست از چیزی بزنی فقط به اندا ...

باشه مرسی عزیزم فعلا ک یهو اشتهام کور شده جز میوه و نون پنیر هیچی نمیتونم بخورم یهویی بی میل شدم به همه چی و فقط معده دردم 

عه سحر جان پس منم همون روز که لرز شدید گرفتم بدنم جنین رو پس زده ،خدا خیرت بده عزیزم خوب شد گفتی من ...

عزیزم دکتر زرنانی مطب نداره من بیمارستان محب کوثر رفتم نوبت اینترنتی داشت یک ماه طول کشید تا نوبت بهم رسید من با اینکه همه ازمایشام سالم بود هر دفعه هم جنین بلاست انتقال میدادم  که دکتر گفت این علامت جدا شدن جنین هست 

ای وی ای جی دکتر زنان برام نوشت با بیمه پانصدتومن میشد