2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
مرسی عزیزم 😘 منم اون انتقالی که مثبت شدم لکه بینی ندیدم اصلا

ان شاالله مثبت میشی عزیزم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مهتاب جان با کدوم دکتر مثبت شدی؟ 

من بعد از انتقال اخرم سال ۹۷ که منفی شدم خیلی به هم ریختم

و دیگه خودم رو درگیر ورزش و کلاس و درس و این چیزا کردم

از اون ور طب سنتی رفتم بادکش و این چیزا 

بازم نشد

دیگه رفتم طب سنتی

بهم چندتا توصیه کرد

توصیه دعایی و اینا

و نسخه اصلاح مزاج و دارو برای بارداری

خانمی که داروها رو برام توضیح میداد یه دختر جوان همسن وسال خودمون بود

بهم گفت چرا نا امیدی چرا اینقدر تو چهره ت استرسه

تو هیچیت نیست 

آهسته که بغل دستی هاکه منتظر توضیح نسخه بودن متوجه نشن بهم گفت یکی از دلایل ناباروری بی علت چشم زخمه

بهش گفتم برای گرم شدن رحم چی خوبه میخوام یه ماه دیگه برم انتقال جنین

بهم گفت انتقال چرا ؟ حداقل سه ماه باید دارو بخوری تا اوضاعت روبراه بشه در ضمن باه زنان بخور باه زنان زود جواب میده

همونم شد

سر ماه سوم من باردار بودم اما خبر نداشتم و مسافرت طولانی و سختی رفتم و عفونتی شدید هم گرفتم وقتی برگشتم تازه فهمیدم ۸ هفته باردارم و دکتر تازه برام اسپرین و هپارین و پرد رو شروع کرد همه چیز هم خوب بودتا ان تی که دکتر بهم گفت خونرسانی به جنین مشکل داره و ممکنه زنده نمونه و همونم شد و ۱۵ هفته فهمیدم بچه ۱۲ هفتگی تو شکمم مرده 

ادامه شو میگم...

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مگه نمیگی 9هفته ؟پس سلفری چی میخواستی بدی ؟

من هفته ده با سونو فهمیدم ایست قلبی کرده. سلفری رو هم دکتر گفت هفته ده بدم که اونم ازم نگرفتن چون یک روز زودتر برام زده بود و آزمایشگاه گفت نمیشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
آب بخور اماسرپانخور من ماه قبل لیوانای بزرگ باقرص آب میخوردم دوروزگوارشم بهم ریخت شکمم صدای آب م ...

عه خوب شد گفتی من امروز اکثرا سرپا خوردم

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
اسمشو شنیدم فکر کنم قبلا با دکتر عارفی کار میکرد  شماره شونو داری عزیزم؟

نه عزیزم متاسقانه ندارم. فکر کنم اگر زنگ بزنی به کلینیک بیمارستان مهر منشی دکترهایی که اونجا ای وی اف میکنن داشته باشن

ازت خیلی ممنونم شات گرفتم شنبه میرم ببینم پیدا میکنم میخرم

منم همینی که اون خانوم عکسشو گذاشته براتون قبل انتقال خوردم یه بستشو ۱۶۵ تومان گرفتم راحتم گیر میاد

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
باید روزاول قبل ازدادن پول وبستن قرارداد می گفتی میخوام ببینم ازدورنشونت میدن شمااونومیبینی ولی نمی ...

عزیزم آفرین که رفتی حسابی دیدیش. مام مشخصاتو چک میکنه؟ مثلا گروه خون و قد و رنگ پوست و ...حالا البته اگه بشه بهشون اعتماد کرد

خانوما توروخدا کمک کنید الان رفتم دستشویی وقتی بلند شدم دستم بشورم یهوو سرم گیج رفت نزدیک بود بیفتم ...

بله عزیزم انشاالله که گرفته و مبارکه. من اینجوری تو حاملگی قبل ازمایش حالم بد میشد و تا دو سه ماه گاهی اینجوری میشرم

باشه مرسی من چون اولش یکم میترسم چیزی ک زیاد میخورم میگم یه موقع بد نباشه 

عزیزم زیاد نخور هرچیزی به اندازه خورده بشه به نظر من اشکالی نداره لازم نیست از چیزی بزنی فقط به اندازه

من خودم کرفس و آب هویج و مثلا زعفرون و اینا از اول خوردم اما به اندازه مثلا توی غذا زرشک پلو با زعفرون میخوردم یا همسایه نذری شله زرد آورد خوردم