2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
من فرستاده بودم عکسشو شما لایک کردید همونه

آره اون مگه ایرانیش نیس؟ منم از همون میخوردم

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پارسال آبان تخمک کشی شدم با ذخیره ۹۸صدم چهارتا تخمک کشیدن سه تا جنین شد داروهامم ایرانی بود فقط ۱۵س ...

عزیزم میخوای دوباره پانکچر کنی؟

منم تو دوران تقویت قبل از پانکچر هستم دنبال ژل رویال از یه جای مطمئن بودم ولی دکترم میگه قرص رویال ژلی بخور یه کپسول قهوه ای سی تا تو یه بسته گفتم بهت بگم در موردش تحقیق کنی شاید مطمئن تر از ژل رویال طبیعی باشه چون میگن ژل رویال درست نگهداری نشه تاثیرش رو از دست میده

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
قربونت مامان اترین مهربون،ممنون ازدعای خوبت الهی امین🥺 خدا تو دلی های کوچولوتو حفظشون کنه عزیزمم😍 ...

عزیزم یه مقدار درمورد آزمایش ایمنی توضیح میدید؟

من انتقالم مثبت شد ولی بتا لاک پشتی رفت بالا و بعد خودش اومد پایین و دارو رو که قطع کردم سقط شد.

چون خیلی تقویت کرده بود از ژل رویال و گرده گل و سیاه دانه عسل و عسل فروان و اینا

حس میکنم زیادی تقویت کردم که اینجوری شد

عزیزم میخوای دوباره پانکچر کنی؟ منم تو دوران تقویت قبل از پانکچر هستم دنبال ژل رویال از یه جای مطمئ ...

آره عزیز

۱۶تیر میرم تو سیکل گفتم ی کم تا اونموقع برسم ب خودم

آخ اینجور تازه بهتره چون واقعا ژلش بد طعمه من ی کم خوردم میمردم زنده میشدم تا قورت بدم

تازه زیر زبون باید نگه داری اینش بد بود

ممنونم ازت

ممنونم مهربونم 😘 چشم 

خواهری خوبی؟ نی نی ها خوبن؟ کی میری سونو صدای قلب نازنینشون رو بشنوی خیالت راحت شه به حق علی

منتظر خبرای خوبت هستیم بیا زودتر بگو 

عزیزم میخوای دوباره پانکچر کنی؟ منم تو دوران تقویت قبل از پانکچر هستم دنبال ژل رویال از یه جای مطمئ ...

عزیزم من رفتم دیدم مدلایه مختلف داره

کدومو بخرم؟ قیمتاشم خوب بود یکی ۶۰تایی ۳۰۰و خورده ای

سلام بچه ها من روز  چهاردم انتقالم هستم رفتم بتا دادم ۱/۶۰۰  بنظرتون شنبه برم سونو ساک جنی ...

مبارکتون باشه. انشالله این دوره رو به دل خوش و سلامتی بگذرونی.

یه مقدلر درمورد کارهایی که قبل و درطول انتقال انجام دادید میگید؟ 

آره عزیز ۱۶تیر میرم تو سیکل گفتم ی کم تا اونموقع برسم ب خودم آخ اینجور تازه بهتره چون واقعا ژلش بد ...

به سلامتی انشاالله بهترین نتیجه رو بگیری عزیزم

بچه ها زردآلو ویتامین آ داره خوردنش خوب نیست؟ من چند روز دارم میخورم آلبالو و پرتقال و طالبی هم میخو ...

ویتامین آ رو تا آخر بارداری نباید خورد؟یا فقط محدود به ۱۵ روز انتقال هست؟

عزیزم من رفتم دیدم مدلایه مختلف داره کدومو بخرم؟ قیمتاشم خوب بود یکی ۶۰تایی ۳۰۰و خورده ای

دکتر به من اینو داد خودم در موردش تحقیق کردم نسبت به مدلای دیگه مقدار ژل رویال توی هر یدونه قرص بیشتر بود

https://s8.uupload.ir/files/exir-farm-royal-jelly-30-soft-gelatin-capsules_qxq9.jpg

نمیدونم والله میگه نمیدونم روده یا چی آب میاره😅منم ترسیدم نخوردم

آب بخور

اماسرپانخور

من ماه قبل لیوانای بزرگ باقرص آب میخوردم

دوروزگوارشم بهم ریخت

شکمم صدای آب میداد

دورنافم آب جمع شده بود

طب سنتی رفتم شکممو ماساژ دادتاخوب شد

بهم گفت اب ویکدفعه نخورم واصلا سرپااب نخورم

پله هاروهم تندتند بالاوپایین نکنم

خدایابه امیدخودت🌺