2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها برای انتقال مثلا میگن آب زیاد بخوریم در چه حد زیاد باشه؟؟مثلا اگر شیشه نوشابه ۱.۵ لیتری درنظر بگیریم چندتاش در روز باشه خوبه؟؟

ربِ لا تَذرنی فرداً واَنتَ خیرالوارثین🙏👨‍👩‍👧‍👦
بچه ها برای انتقال مثلا میگن آب زیاد بخوریم در چه حد زیاد باشه؟؟مثلا اگر شیشه نوشابه ۱.۵ لیتری درنظر ...

در حد سه تا چهار لیتر در روز خوبه ، منم الان سیکل انتقالم سعی میکنم سه لیتر رو بخورم میشه دو تا شیشه نوشابه ۱/۵ لیتری ولی بعدش باید رختخواب بندازیم سرویس بهداشتی 😁

وای خیلی گرونه پشیمون شدم همون ایرانی میخرم جاش تقویتی مثل ژل رویال و چهار مغزو و.... میخرم میخورم ...

اگه بار اوله  دارو میگیری وسنتون پایین ترباشه انشالله که با تقویت خودتون وهمین داروها نتیجه میگیری خیلی زود ،من مجبورم چون هم ذخیرم کمه هم سینال ایرانی جواب نداد برای من، خیلی ها هم بودن کلینیک میومدن با همین داروسینال ایرانی تخمک  زیاد شدبراشون 

خدایاشکرت🤲🤍
در حد سه تا چهار لیتر در روز خوبه ، منم الان سیکل انتقالم سعی میکنم سه لیتر رو بخورم میشه دو تا شیشه ...

اره منم همینطوری کردم امروز همش تو دستشویی بودم همسرم باهام دعوا کرد گفت خوب نیست اینهمه آب میخوری منم ترسیدم دیگه نخوردم

در حد سه تا چهار لیتر در روز خوبه ، منم الان سیکل انتقالم سعی میکنم سه لیتر رو بخورم میشه دو تا شیشه ...

سیکلتون طبیعیه یا استرادیول دارید؟؟

اره منم همینطوری کردم امروز همش تو دستشویی بودم همسرم باهام دعوا کرد گفت خوب نیست اینهمه آب میخوری م ...

اگر استرادیول میخوری حتما دو تا سه لیتر رو بخور ، پیاده روی هم بکن 

اگر استرادیول میخوری حتما دو تا سه لیتر رو بخور ، پیاده روی هم بکن 

نه من سیکلم طبیعیه استرادیول ندارم لتروزول بهم داده

اگه بار اوله  دارو میگیری وسنتون پایین ترباشه انشالله که با تقویت خودتون وهمین داروها نتیجه میگ ...

پارسال آبان تخمک کشی شدم با ذخیره ۹۸صدم چهارتا تخمک کشیدن سه تا جنین شد

داروهامم ایرانی بود فقط ۱۵ساشه فرتی بیوتیک خوردم ک خیلی خوب بود

۳۵سالمه

الان رفتم ژل رویال سفارش بدم گرمی سی تومنه سی گرم لازم دارم میشه ۹۰۰

بنظرت بخرم یا بجاش داروی تقویتی مثل کوکیوتن و فرتی بیوتیک بخرم؟ الانم ی روز درمیون دوماهه ویتامین ای میخورم کوکیوتنم از امشب میخورم

فرتی بیوتیک سی تاش پارسال یکو سیصد بود من ۱۵تا خریدم از اول سیکل خوردم تا عملم

ممنونم گلم. همون اسمش فرتیل سی ام هس یا خارجیش اسم دیگه ای داره؟

ببخشید عزیزم خیلی سعی کردم عکسشو بفرستم نمیاد ولی قوطی سفید و قرمز رنگه با انگلیسی روش نوشته فرتیل سی ام

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
چه مزاحمتی عزیزم ما اینجا از خواهرو مامانای واقعیمون به همدیگه نزدیکتریم من دردامو اینجا میگم مامانم ...

سلام‌به‌سلطان‌بیبی

خوبی‌پروانه‌جون.

به‌نظرم‌باجعبه‌خریدی‌بیبی‌چک‌هارو...

انشالله‌همشون‌دوخط‌باشن

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻