2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
خودت چطوری عشق خاله خوبه الهه جان دیگه دردت کاملآ برطرف شد ؟ آزمایشات جوابشو گرفتی ؟عفونتت چکار کر ...

قربونت مرسی عزیزم   انشاله همه نی نی ها به موقع و سلامت بیان بغل ماماناشون . خدارو شکر درد ندارم جواب یسری ازمایشام اماده شد برام فرستاد ولی یکیشو گفت ۱شنبه آماده میشه . اماده شد باید شوهرم ببره دکتر عفونی ببینی . خودم که اینارو دیدم مشکلی نبود تا حالا همشون خوب بودن . حالا نمیدونم اون عفونته که ازمایش روز اول نشون داد چی بود . برای کم خونی هم که همون توی بیمارستان خون تزریق کردن و سرم آهن . قرص آهنم میخورم . گوشت گوسفندم کباب میکنم میخورم . متخصص خون گفت ۲۱ برم آزمایش بدم جوابشو شوهرم ببره نشونش بده ببینیم چی میگه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فرتیل سی ام خارجی گرفتم قبل انتقال دکترم گفت چون سیکلت لانگه روزی ۲تا بخور تا یه روز قبل انتقال ب ...

از کجا گرفتی عزیزم؟

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
من بعد آزمایش یه بار اینجوری شدم خیلی بد بود فشارم افتاد 

یکم پیش منم اینجوری شدم داخل دستشویی وحشتناک بود اینقدر سرم گیج خورد نزدیک بود بیفتم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
بله من فسقلیم دختره  دوست منم با سرگیجه فهمید بارداره الان تست بزنی مثبت میشی😍

ای جانم خداحفظش کنه😍 انشاالله به سلامتی

وووای دختر ذوق تو دلم انداختی خداکنه اینجوری باشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
از کجا گرفتی عزیزم؟

از یه داروخانه تو شهر خودم گرفتم عزیزم برا من عالی جواب داد من به پیشنهاد یکی از دوستام که اونم این سری خورد و مثبت شد گرفتم ولی وقتی نشون دکترمم دادم گفت خوبه روزی دوتا بخور

عزیزم مگه شما بندری هستین؟ که علوی نادونو میشناسی  راستش من بچم سالم بود گفتم هماتوم دارم گفت ...

آره عزیزم

علوی بسکه سرش شلوغه من دوبار رفتم یبار 5صبح نوبتم شد یبار 2شب آخه تخصصش خوبه و از شهر های اطرف ارجاع میدن

پیشش.

شما را یادمع که هماتوم کامل جفت بچه رو گرفته بود.یوقتای واقعاً دست دکتر بسته اس.

من یزد رفتم شیراز حتی تهرانم رفتم اما بهتر از خشاوی دکتر با وجدان نیافتم.

فکر کردم گفتی دکترم مهربونه گفتم شاید خضری رفتی جدیدا دکتر خظری هم تو ای وی افه ولی شنبدم یکفته اس

که دکتر خضری داره میره کشورای خلیجی و دبگه بیمارستان نمیره جاش دکتری بنام نوروزی آمده

انشاالله هرجا که هستی دست خدا باهات باشه 

خداروشکر که یه موقعش تهیه کردیدانشالله کلی جنین خوب وعالی بشن برات عزیزم ودست از ناز کردن بردارن وتو ...

ممنون بابت دعای قشنگت 

توکل به خدا داروهات راحت پیدا میکنی. 

هر کدومش به صلاحت هست و نتیجه عالی میگیری خدا سر راهت بزاره

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍