2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
یه دنیا ممنون مامان پروانه  شرمنده مزاحمت میشم عزیزم  حالت چطوره فسقلی خاله چطوره

چه مزاحمتی عزیزم ما اینجا از خواهرو مامانای واقعیمون به همدیگه نزدیکتریم من دردامو اینجا میگم مامانمو خواهرم خبر ندارن انتقال دادم هر سوالی داری در خدمتم اگه بدونم جوابشو 

والله خواهر منم دلتو دلم نیست نمیدونم اون تو چه خبره ۹روزه دیگه ازمایشمه فردام اچ سی جی دارم به امید خدا از شنبه بیبی زدنمو شروع میکنم 

انشاءالله که میمونه غصه نخور و فک کنم شما مشکل نداشتین  معمولا کسای که بی مشکلا فقط انوکسا مید ...

یکم ضعیف بود چهار سال باردار نمی‌شدم عمل ک کرد بعد سه تا سقط پشت سر هم داشتم بعدم دیگه رفتم برا ای وی اف توکل به خدا خودش داده خودشم نگه داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا بچه های ک با من انتقال داشتن با بتا پایینتر ساک رو دیدن توکل به خدا ان شاالله خیره  ...

فقط استرستو دور کن اگه انوکسا یا هپارین داری حتما سره ساعت بزن با اسپرین اینا برایه خونرسانی به نینی خیلی خوبن 

یکم ضعیف بود چهار سال باردار نمی‌شدم عمل ک کرد بعد سه تا سقط پشت سر هم داشتم بعدم دیگه رفتم برا ای و ...

نگران نباش عزیزم منم قراره برج 6میکرو کنم ولی هی عقبش میندازم خیلی میترسم توکل بخدا 

انشاءالله که سالم بدنیا بیاد 😍

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️
فقط استرستو دور کن اگه انوکسا یا هپارین داری حتما سره ساعت بزن با اسپرین اینا برایه خونرسانی به نینی ...

اره سرمو گرم میکنم انوکسا دارم شب میزنم آسپرین ظهر میخورم داروهام سرساعته مخصوصا امپولا 

نگران نباش عزیزم منم قراره برج 6میکرو کنم ولی هی عقبش میندازم خیلی میترسم توکل بخدا  انشاءالله ...

ان شاالله به سلامتی خیر باشه برات موفق باشی عزیزم راه رفتنی رو باید رفت من هربار خواستم برم باردار میشدم خودم کنسل میشدحالا  نمیدونم حکمت خدا چی بود ک الان قسمت شد رفتم و خداروشکر تا الان خیر بوده برام تا اخرشم خیره ان شاالله توکل به خدا

آفرین به راحتی گیر نمیاد بار اول دکتر واسم منوپیور نسخه کرده بود بخاطر هزینه اش نخریدم و ماه بعدش رف ...

خداروشکر که یه موقعش تهیه کردیدانشالله کلی جنین خوب وعالی بشن برات عزیزم ودست از ناز کردن بردارن وتو اولین انتقالت چسبیدن بهت ...  اتفاقا برای منم دکتر ادرس داروخانه رو داد رفتم گرفتم امیدوارم اینبارم اذیت نشم تو،دارو گرفتن🙏 من باید ببینم دکترم نظرش چیه خودم از پیورگان راضی بودم پیشنهاد میدم ببینم چی میگه وچی تو داروخانه هاپیدا میشه 🫣

خدایاشکرت🤲🤍
قربون دلت برم اتفاقا زنگ زده به شوهرم  چون اغلب گوشی من رو حالت پروازه و از وای فای استفاده می ...

اومدی منم لایک کن

۱۴صلوات الان به نیتت میگم ان شاءالله باخبرخوب بیای🌺🌺🌺

خدایابه امیدخودت🌺