2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
کدوم دکتر دکتر خودت و اینکه باردار بشی باید بری زیر نظر دکتر علوی که طب مادر جنینه.البته برای شما ف ...

عزیزم مگه شما بندری هستین؟ که علوی نادونو میشناسی 

راستش من بچم سالم بود گفتم هماتوم دارم گفت برو استراحت کن رفع که شد هیچ نشد هم کاری ازم ساخته نیست 

من دکترم یزده دکترای بندرو اصلا قبول ندارم نادونتر از اینا رو کره زمین نبوده و نیست واقعا دلم برا مردم مهربون بندر میسوزه دکترای نازایش اصلا سواد کافی ندارن 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

راستی عزیزم جنین شما جمجه کامل نبود ؟ تو انتی نشون داد درسته ؟ آیا میگن از کمبود اسید فولیک راسته ...

برای من به ان تی نکشید 

۹ هفته و نیم توقف ضربان قلب داشته

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم این نشانه مثبت شدن هستن من روز سیزده که میخواستم برم ازمایش بدم یکدفعه سرگیجه شدید و عرق سرد ک ...

جدددی 😍😍خداروشکر مثبت شدی خداکنه این سرگیجه برا منم بشه خیر مثبت بشم اصلا تاحالا اینجوری نشده بودم نزدیک بود تو دستشویی بیفتم اینقد سرم گیج خورد خدا بخیر کنه الان شما چند هفته ایی؟ نی نی ت دختره؟؟ 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
قربونت گلم ان شاالله که مثبتی من تو هیچ کدوم از انتقالام لک ندیدم سومین بارم که مثبت شدم لک ندیدم

مرسی عزیزم 😘

منم اون انتقالی که مثبت شدم لکه بینی ندیدم اصلا

برای من به ان تی نکشید  ۹ هفته و نیم توقف ضربان قلب داشته

منم دقیقا اینجوری شد 

حالا یه دکتر تشخیص داد که فولیک اسید نباید بخورم چون ژن معیوب دارم و فولیک اسید رو تبدیل به سم میکنه باید فولات بخورم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه متاهل بودبچشم پیشش بود ۴مین بار

با اینکه چهارمین بارش بوده خیلی خوب تخمک‌‌ داده ، چند سالش بود ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
منم دقیقا اینجوری شد  حالا یه دکتر تشخیص داد که فولیک اسید نباید بخورم چون ژن معیوب دارم و فول ...

ببین من بخاطر مشکل غلظت خونم دکتر هماتولوژی رفتم، نظرات خاص خودش رو داشت. می گفت اصلا الان دیگه ثابت شده اسید فولیک هیچ نقشی روی نقص لوله عصبی نداره و خوردن و نخوردنش فرقی نداره. حالا ما که می خوریم. ولی خود دکترها هم نمی دونن دقیقا جریان چیه.

منم دقیقا اینجوری شد  حالا یه دکتر تشخیص داد که فولیک اسید نباید بخورم چون ژن معیوب دارم و فول ...

راستی من تو اون دوره انتقالم یادمه فولات می خوردم. ولی یک شب تو همون هفته نه بخاطر آزمایش سلفری مجبور شدم آنوکسا نزنم. مال من ۶۰۰۰ بود. همه ش فکر می کنم شاید بخاطر اون بوده. چون ژن غلظت خون هم دارم. 

سلام عزیز دلم شما خوبی انشاالله این‌بار آخره وخدا به دل وزندگیت ویژه نگاه میکنه عزیزم از اینکه قند ...

قربونت مامان اترین مهربون،ممنون ازدعای خوبت الهی امین🥺 خدا تو دلی های کوچولوتو حفظشون کنه عزیزمم😍 منم حسم میگه باید اینبار داروی ایمنی بگیرم چون تو انتقالای قبلی هرکاری که میشد انجام دادم برای مثبت شدن فقط پزدنیزولون نداشتم واینکه ایندفعه یکی از ازمایشاتم بالا بود رنج ازمایشگاه ۱۴ بود من ۱۷ بودم ممنون از راهنماییت حتما به دکترم میگم ومشورت میکنم یه چیزیم الان سحربانوو گفت جالب بود برام من هم دوبار اول روز سوم یا چهارم انتقال لرز عجیبی داشتم سردم میشدتو تابستون زیر پتو میرفتم احتمالا جنین وپس میزده بدن، بازم ممنون برام دعا کن خواهرم  خدا به منم نگاهی کنه انتظار خیلی سخته🥺🙏🙏😘😘😘

خدایاشکرت🤲🤍
راستی عزیزم جنین شما جمجه کامل نبود ؟ تو انتی نشون داد درسته ؟ آیا میگن از کمبود اسید فولیک راسته ...

عزیزم من پیام قبلیت رو نمی دونم چرا نمی تونم پاسخ بدم. مرسی از دعای خیرت. انشالله به شادی نی نی رو در آغوش بکشی.  این دغدغه ها رو هممون داریم. مخصوصا ماهایی که به سختی باردار میشیم.

من پرگووریس گرفتم ۳۳ میلیون  قبل سال منوپیور داروخانه گفت ۳۰ میلیون که من نگرفتم

چقدگرون شدن این داروها تازه اگه پیدا بشه 🤔🤔😮😮خدا به من رحم کنه که اول این  راه سختم خبراز داروهارو ندارم هنو🫣داروی فوق العاده خوبیه عوارض کمتری هم داره انشالله که موفق ومثبت وبه زودی مادر بشی دوستم 😘😍

خدایاشکرت🤲🤍