2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
ممنون عزیز. ۴۰ هفته میشه ۶ مهر ولی چون سزارینم میشه نیمه شهریور

آها خوبه پس بسلامتی

ان شاالله سالم بغلشون کنی

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام عزیزم نه ندارم دکتر که گفتمچ گفت احتیاط بهت میدم یوقت میبینه نهفته س لعنتی پر از5,6روز قبلش رو ...

خداروشکر عزیزم  . راستش منم میخوام اینبار سرخود دو تا بخورم 

چون فکر میکنم یکی ایمنیم پایین نمیاره 

الهی و ربی من لی غیرک

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم خوبی ؟ فدای تو، توکل به خدا💖 آره دیدم خیلی ها روزهای اول لک داشتن، منم دیگه لک ندیدم ب ...

قربونت گلم

ان شاالله که مثبتی من تو هیچ کدوم از انتقالام لک ندیدم سومین بارم که مثبت شدم لک ندیدم

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
خانوما توروخدا کمک کنید الان رفتم دستشویی وقتی بلند شدم دستم بشورم یهوو سرم گیج رفت نزدیک بود بیفتم ...

عزیزم این نشانه مثبت شدن هستن من روز سیزده که میخواستم برم ازمایش بدم یکدفعه سرگیجه شدید و عرق سرد کردم داشتم غش میکردم تا حالا اینطوری نشده بودم بعد رفتم ازمایش مثبت بودم 

نه منفی بود عزیزم

خیلی ناراحت شدم دوستم😔

ان شاءالله خدا بهت آرامش بده ک بتونی خیلی زود راهتو ادامه بدی

صبر کن...

خدا جبران می کنه برات

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️
عزیزم نمیشه بین مریض بری یه ساعت بشینی کارتو راه بندازن ؟ چرا انقدر سونوگرافیه اذیت میکنه .خوب ما می ...

قربون دلت برم اتفاقا زنگ زده به شوهرم 

چون اغلب گوشی من رو حالت پروازه و از وای فای استفاده میکنم.خوبه دوتا شماره خودم ندادم.به شوهرم گفتن برای سونو تشریف میارین فردا.شوهرم گفته نمیشه امروز باشه

گفته نوبتامون پره دیگع شوعرم گفته تورا خدا یکاریش کنین من فردا شیفت کارمه

گفته ساعت 10شب بیاین ببینم میشه کاری کرد.

فدا مدا بشم من شما مهربونا رو ♥️😘😘

عزیزم نمیشه بین مریض بری یه ساعت بشینی کارتو راه بندازن ؟ چرا انقدر سونوگرافیه اذیت میکنه .خوب ما می ...

خودت چطوری عشق خاله خوبه

الهه جان دیگه دردت کاملآ برطرف شد ؟

آزمایشات جوابشو گرفتی ؟عفونتت چکار کرد دکتر ؟

برای کم خون چی داد بهت ؟

انشاالله دیگه هیچ درد استرسی نیاد تا 38هفته که بری دخملیمون بیاری 🤲🤲

نمیدونستم.  عه ماشاالله شما چقد زرنگی👏😀 راستی دونر شما مطلقه بود و اینکه چندمین بار اهداش ب ...

عزیزم منم سری های قبل که انتقال میدادم روز سوم یا چهارم دچار لرز شدید میشدم به دکتر زرنانی ایمونولوژی که گفتم گفت بدنت جنین پس میزنه با این که ازمایش ایمنی سالم بود و هیچ مشکلی نداشت بخاطر همین این سری از یک ماه قبل روزی چهارتا پردنیزلون میخوردم و سرم ای وی ای جی دو روز قبل انتقال زدم پردنیزلون کم کرد به روز دوتا رسوند ولی توی انتقال دکترم گفت اصلا قطع نکن تا هجده هفته ام میخوردم ای وی ای جی هم بعد مثبت شدن چهار بار زدم دکتر زرنانی گفت ایمنی پنهان داری

دوستان سلام اگه کسی میتونه راهنماییم کنه بشددت سردرگمم 🤩 من دوبار سقط داشتم ی بار قلب نداشت یک بار ...

کدوم دکتر دکتر خودت

و اینکه باردار بشی باید بری زیر نظر دکتر علوی که طب مادر جنینه.البته برای شما فکر نکنم سقط مکرر نام بگیره

آترین جان مام میگن خیلی شلوغ شده و اینکه چهار پنج  ماه طول میکشه تا یکی معرفی کنن دوستم یکسال ...

مام دونراشوکه نمیبینی هیچ

تخمکاپوچ بشه هم پولتوپس نمیدن

اکثراهم تخمکاکمه

خدایابه امیدخودت🌺
سلام عزیزم منم سه تا سقط داشتم یکی قلب نداشت یکی ایست قلبی کرد دکترم اصلا نفهمید مشکل من چیه با اینک ...

باشه عزیزم ممنونم ❤️

الان شما بارداری؟

هر سه تا سقطتتون با ای وی اف بوده؟

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️