2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
بله عزیزم هیسترو با خراش حدودا ۶ تومنی شد  

بخاطر ضخامتم بالا نمیرفت همراه پانکچر شاید به دکترم پیشنهاد هیسترو بدم ببینم نظرش چیه ولی خدایی هزینه ها سر سام آوره.ان شاالله همگی نتیجه عالی بگیریم

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

دوستان سلام اگه کسی میتونه راهنماییم کنه بشددت سردرگمم 🤩

من دوبار سقط داشتم ی بار قلب نداشت یک بارم ایست قلبی حالا دکترم بشددت دکتر مهربون دلسوز خوب و خانمیه و خیلی با ایمانه یعنی باهاش کیف میکنم وقتی معطبش میرم و تنها مشکلی که داره خیلی اهل ازمایش نوشتن نیست یعنی تو از هفت ماه قبل ازمایش ذخیره تخمدانو داشته باشی دیگه نمیگه که بدی رو همون دارو مینویسه و اهل استرس و اینا نیست تنها مشکل اینکه از سقط سر در نمیاره فقط انتقال دادانش همه مثبت میشن و خیر خواه بیماره 

الان ی دکتر دیگه پیدا کردم فوق تخصص وای وی اف و مشاوره سقط همه میده با خودم دو دلم که کدومو انتخاب کنم شوهرم میگه همون دکتر اولیتو انتخاب کن برا سقطط برو پیش پزشک سقطط مکرر البته اینم میشه ولی باز دو دلم میگم این بهتره مشاوره سقط میده باز پشیمون میشم میگم نه دکتر خودم خواهرمم میگه دکتر خودت برو اون از اول همه چیتو میدونه قشنگتر بررسی میکنه حالا دو دلم و اینکه این دکترا چه این باشه چه دکتر خودم بیشتر از سه ماه نمیبینن من باید ی دکتر دیگه پیدا کنم حالا شوهرم میگه دکتر خودت برو برا سقط کلا شهر خودمون زیر نظر سقط مکرر باش تا اخر واقعا موندم کدوم بهتر کمکم کنه 

و خدای که در این نزدیکیست  ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله توی سیکل انتقال ببینم دکتر چه کارهایی میخواد انجام بده .منم این سیکل پرگووریس دارم. ان شاا ...

داروی خارجی بهتر جواب میده  برای ذخیره کم تو سنین بالاتر انشالله که نتیجه میگیرید به زودی عزیزم برا منم دعا کن جنین زیادی داشته باشم تو پانکچر 😘😍من بعد اخرین منفی شدنم اسفند پارسال داغون بودم که میخوام ازاول شروع کنم بخاطر این همه امپول ودرد...😔😔 دیگه خودمو جمع وجور کردم توکل به خدا...

خدایاشکرت🤲🤍
برای منم ایرانی جواب نمیده  پیورگان و گونال چطور بود برای شما ؟  ذخیره تون‌ کمه ؟

ذخیرم کمه ۱/۲ 

با پیورگان ۱۲تا تخمک فقط ۵ تاش موند۳روزه ،بقیه به بلاست نرسیدن ،منفی شدم

با گونال ۵ تا جنین بازهم بلاست نشدن یدونه ۳روزه گریدa انتقال دادم که منفی شد عزیزم 

متاسفانه جنین های من به بلاست نمیرسن ضعیفا نمیدونم بخاطر سنمه نمیدونم چرا اینطور میشن نمیدونم اینبار چه دارویی دارم خودم میخوام پیشنهاد پیورگان رو بدم اگه پیدا بشه 😔 یکدوره سینال ایرانی داشتم که هیچ تغییری وپیشرفتی رو تخمک نداشت دکتر کنسل کرد مثل اب بود روی من که تزریق میکردم جواب نداد

خدایاشکرت🤲🤍
بخاطر ضخامتم بالا نمیرفت همراه پانکچر شاید به دکترم پیشنهاد هیسترو بدم ببینم نظرش چیه ولی خدایی هزین ...

بله هزینه ها که نگو کمر شکنن ولی من دکترم تو عکس رنگی جدیدم چیزی دیدن برایه همون گفت باید هیسترو بشی پولیپ بود

دوستان سلام اگه کسی میتونه راهنماییم کنه بشددت سردرگمم 🤩 من دوبار سقط داشتم ی بار قلب نداشت یک بار ...

سلام عزیزم منم سه تا سقط داشتم یکی قلب نداشت یکی ایست قلبی کرد دکترم اصلا نفهمید مشکل من چیه با اینکه خیلی دکتر معروفی بود و خیلی از اشناها پیشش جواب گرفته بودن برا ای وی اف به نظرم بری مرکز درمان ناباروری شهرتون بهتره چون اونجا تیم پزشکی برات تصمیم میگیره باز تجربه چندتا دکتر بهتر از یه دکتره نظر من اینه من دکترمو عوض کردم و برا ای وی اف هم رفتم مرکزی ک دکترخودمم اونجا بود 

پس منم امروز روز ۱۱ میشه برام... انشاالله عزیزم خدا از زبونت بشنوه الهی خودتم به سلامت این دوران رو ...

نیکادجون‌شماببیبی‌چک‌نمیندازی؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

بچه ها شربت منیزیم هیدروکسید خوبه برا یبوست 

معده م هم درد می‌کنه افتضاح

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏