2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048124 بازدید | 684644 پست
منم دو مرحله ای بودم رفتم پیش دکتر از روز اول انتقال اولم حساب کرد برا تیتر بتا ک داده بودم  ا ...

پس منم امروز روز ۱۱ میشه برام... انشاالله عزیزم خدا از زبونت بشنوه الهی خودتم به سلامت این دوران رو بگذرونی

شما بی بی زدی قبل آزمایش بارداریت؟؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
یکی ازبچه ها اینجا هم گفتن  استرادیول خارجی رو امتحان کنید برای ضخامت عزیزم ،من کلا پانکچرداروی ...

ان شاالله توی سیکل انتقال ببینم دکتر چه کارهایی میخواد انجام بده .منم این سیکل پرگووریس دارم. ان شاالله هر چه خیره برات پیش بیاد و از این دوا و دکتر راحت بشی

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما مشهدی؟مشکلتون چیه عزیزم؟باردارید؟

اره من والا هر بار حامله شدم توقف رشد داشتن بعد خودم رفتم برا ای وی اف خداروشکر مثبت شدم الآنم انوکسا و آسپرین دارم ک خونرسانی به جنین به مشکل نخوره ان شاالله ک این دفعه برام خیر باشه و سالم به دنیا بیاد

ممنون گلم ازدعای شما🙏🙏 انشالله که اخرین انتقالت باشه عزیزم وهمین امسال مادر میشی 😍😍

الهی امین 

همچنین خودت عزیزم ؛ از سیکل پانکچر و انتقال دست پر بیای الهی امین  😍😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
یکی ازبچه ها اینجا هم گفتن  استرادیول خارجی رو امتحان کنید برای ضخامت عزیزم ،من کلا پانکچرداروی ...

برای منم ایرانی جواب نمیده 

پیورگان و گونال چطور بود برای شما ؟ 

ذخیره تون‌ کمه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
پس منم امروز روز ۱۱ میشه برام... انشاالله عزیزم خدا از زبونت بشنوه الهی خودتم به سلامت این دوران رو ...

من زدم ولی نمیدونم خراب بود یا خرابش کردم چون استرسی میشدم به سرعت برق و باد زدم و فرار کردم اصلا ندیدمش بعد ک رفتم دیدم یه خط کشیده شده روش 😁😁 

من زدم ولی نمیدونم خراب بود یا خرابش کردم چون استرسی میشدم به سرعت برق و باد زدم و فرار کردم اصلا ند ...

🤣🤣🤣 فک‌ کنم بی بی ازت ترسیده این بلا سرش اومده 

روز چندم بود زدی؟ من دوس دارم بزنم ولی دسترسی ندارم همسرمم نمیاره برام

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
🤣🤣🤣 فک‌ کنم بی بی ازت ترسیده این بلا سرش اومده  روز چندم بود زدی؟ من دوس دارم بزنم ولی دستر ...

اره مونده بوده چیکار کنه نزدیک روز آزمایش زدم مثلا میخاستم استرس روز آزمایش رو کم کنم😁😁  

اگه استرسی میشی نزن من همونم ک زدم با اینکه نشون نداد اینقد استرس گرفته بودم دست و پام یخ کرده بود صدام می‌لرزید با شوهرم حرف میزدم خیلی استرسی وحشتناکم من

سلام  بچه ها ی چیزی بگم من تا روز پنجم انتقال تمام  علائم بارداری رو داشتم حتی زیر دلم ن ...

عزیزم من از بین بچه ها دیدم کسانی را که همون بازه زمانی مثل شما لرز داشتن حالشون بد شده ولی مثبت هم شدن. فکر میکنم بی ارتباط با لانه گزینی جنین نباشه. یعنی جنین داره تلاششو میکنه اما بدن مقاونت میکنه که دفعش کنه.حالا یک نفر بدنش مقاومت بیشتری داره دفعش میکنه یکی دیگه کمتره و جنین پیروز میشه. حالا این استدلال منه. شاید هم اینطور نباشه ولی توصیه میکنم حتما اینو به دکترتون بگین. بعد یک سوال دیگه. وقتی رفتین برای تخمک کشی خودتون قبلش تقویتی های معمول که برای تخمک هست را خورده بودین؟ و چه ماهی رفتین؟ من بنده خدایی را میشناسم با دخیره پایین که تا حالا سه بار پانکچر کرده و خودش میگه فهمیدم تو بهار و تابستون جواب میگیرم. یک پانکچر زمستان بود بدون تخمک. یکیش خرداد سه تخمک دو جنین و یک پانکچر دیگه باز اوایل دی ماه که با کلللی دارو و هورمون رشد فقط یک تخمک و یک جنین. میگه خودم میفهمم بهار و تابستون فولیکولهای بهتری هم هر ماه دارم و موقع تخمکگداری خودم متوجه میشم. گفتم بهتون اینم بگم اگر احیانا خودتون هم ایشالا شاید بخواید همزمان با اهدا کننده برید تو سیکل شاید خدا کرد و نتیجه مثبت داد

سلام عزیزم بعداز ظهر زنگ بزنم بنظرم فرداس من فکر گردم جمعه ۱۸  چون گفت جمعه ۱۸ خرداد.شایدم گ ...

عزیزم نمیشه بین مریض بری یه ساعت بشینی کارتو راه بندازن ؟ چرا انقدر سونوگرافیه اذیت میکنه .خوب ما میخوایم زودتر از نی نی های خواهر گلمون خبر بگیریم    برو بگو یه تاپیک منتظر نی نی های منن    

خدا ازشون نگذره ،نه اینا هیچی نمیگن روز پانکچر گفتم میشه دونرو نشون بدید خیلی ازش تعریف کردید گفت ب ...

من شنیدم واسطه ای به نام خانم احمدی هست که بیمارستان مهر هست همیشه و اگرچه پولکیه شدیدا ، ولی کارش درسته. البته اینو من از کسی که دنبال رحم جایگزین میگشت شنیدم که میگفت یک سررسید داره که دقیقا مشخصات دونر ها را نوشته شامل قد و وزن و رنگ پوست گروه خون و.‌..و اینکه انگار میتونی دورادور یکبار ببینیش اون طرف را. باید از اول با واسطه شرط کنی. حتی میتونی بگی باید بره فلان تستها را که من میخوام انجام بده هزینه شو خودم میدم و خوب قبل شروع سیکل جواب ازمایشها را به شما برسونه. 

خدا ازشون نگذره ،نه اینا هیچی نمیگن روز پانکچر گفتم میشه دونرو نشون بدید خیلی ازش تعریف کردید گفت ب ...

حالا جالبه که یکی از علل مشکلات ناباروی میتونه وزن خیلی پایین باشه. حالا جدای از این قضیه که باااید وقتی دونر امتخاب میکنن شرایطشو باهاتون تطابق بدن. حالا وزن هیچی ولی قد خوب دیگه ژنتیکیه و رو بچه اثر میزاره