2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
[QUOTE=294863087]عزیزم نمی دونم یادته یا نه یک خانومی این گروه بودن که ۴۹ سالشون بود. بار اول و دوم ...

قربونت عزیزم

ببین من بهت دکتر عارفی رو پیشنهاد می کنم. خیلی ها با اهدایی باهاش نتیجه گرفتن. اگر تونستی یه وقت بگیر برو پیشش ببین چطوره‌.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
بله عزیزم یا انتقال منفی مکرر شدن

سلام مامان اترین مهربون، منم انتقال منفی داشتم ولی هیچوقت سرم وقرص پردنیزرو برام نذاشتن ایندفعه تو جواب ازمایشاتم یه مارکر ۵۶ بالاتر ازرنج ازمایشگاهی بود که بازهم دکتر توجهی نکرد منم اصرار کنم این قرص یا سرم رو برام بزارن حتما ؟ فک میکنم دکتر منم اعتقادی به این دو نداره فقط یه چیزی این قرص قند رو بالا میبره ایا ؟ واینکه باید قبل انتقال خورده بشه که الان برام تجویز نکردن درسته ؟من ماه دیگه پانکچر دارم 

خدایاشکرت🤲🤍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

درسته دارن ولی تشخیص دکترشون بوده بعدشم پردنیزولون باید از یه مدت قبل انتقال شروع بشه که بدنت بهش عا ...

مرسی عزیزم 

میدونی من سه تا سقطم به خاطر تشکیل نشدن قلب و ایست قلبی بود توقف رشد داشتن بعد دکتر گفت خونرسانی به جنین ضعیف میشه اینطوری میشه سر سومی آسپرین داد گفت اونم جواب نمیده تمام آزمایش ها انعقادی رو گفتم برام نوشتن شایدم ایمنی بدنم بالا نیست فقط همون مشکل خونرسانی بوده به من انوکسا از روز اول انتقال داد حالا بازم بهشون پیام میدم ببینم چی میگن

ممنون عزیزم توکل به خدا ...💚من ۴۳ سالمه سه بار انتقال منفی داشتم ،پی ارپی، خراش ،چسب جنین انتقال دو ...

اره خدا بزرگه ان شاالله با سیکل جدید صاحب بچه های سالم و صالح میشی😍😘

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍

سلام 

بچه ها ی چیزی بگم من تا روز پنجم انتقال تمام 

علائم بارداری رو داشتم حتی زیر دلم نبض میزد ولی شبش یهویی لرز شدید با بدن درد شدید گرفتم حالم خیلی بد شدو از فرداش تمام علائمم از بین رفت 

الان که به یکی از دوستام تعریف میکردم گفت همون موقع

جنینو پس زده رحمت .بچه ها به نظرتون من پردنیزولون رو قطع کردم ایمنیم باز بالارفته که جنینو پس زده ؟من تا یک هفته قبل انتقال خوردم بعد مجدد از یک هفته بعد انتقال شروع کردم 

ممنون میشم دوستانی که مشکل ایمنی دارن و جواب گرفتن  راهنمایی کنن روش مصرف پردنیزولون به چه صورت یوده موقع انتقال هم مصرف کردید؟

من انتی تیروگلوبینم خیلی بالاست و همینطور انتی تی پی او.

ممنون میشم جواب بدید🙏

الهی و ربی من لی غیرک
من فرتیل سی ام خارجی گرفتم قبل انتقال دکترم گفت چون سیکلت لانگه روزی ۲تا بخور تا یه روز قبل انتقال ب ...

استرلدیول هم برای ضخامته درسته ؟ 

پروژسترون رو برای چی میدن ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
والله هیچی ازشون بعید نیست. وقتی حتی شما واسطه داری موظفه بهت نشون بده ازمایشهاشو، سن فقط ملاک نیست؟ ...

خدا ازشون نگذره ،نه اینا هیچی نمیگن روز پانکچر گفتم

میشه دونرو نشون بدید خیلی ازش تعریف کردید گفت بله حتما. باورتون نمیشه وقتی دیدمش سردرد شدید گرفتم 

دختره ۴۰ کیلو وزنش نمیشد قد کوتاه درصورتی که گفته بودن قدووزن عالیه .اره عزیزم اینا کارشون درست نیس 

خدا لعنتشون کنه

الهی و ربی من لی غیرک
عزیز دلمی مهربون  خدا حفظ کنه نینیتو انشالله بسلامتی طی کنی این دوران رو😘

امیدوار بودم شما مثبت میشی عزیزم من هنوز دلم برات روشنه فاطمه جان ۲۴سالگی اول راهته بیخیال باش زندگی کن بدون استرس، صبوری کن چارمون فقط همینه ...ازصمیم قلب دعا میکنم خدا همینروزایه خبر خیلی خوب بهت بده  وطبیعی باردارشی😍 🙏🙏

خدایاشکرت🤲🤍
استرلدیول هم برای ضخامته درسته ؟  پروژسترون رو برای چی میدن ؟

بله استرادیول مال ضخامته ولی فرتیل سی ام یه نوع ویتامین خارجیه که کمک میکنه ضخامت بالا بره

پروژسترون چند روز قبل انتقال میدن بدن آماده بارداری میکنه و جای جنین رو محکم میکنه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
قربونت عزیزم ببین من بهت دکتر عارفی رو پیشنهاد می کنم. خیلی ها با اهدایی باهاش نتیجه گرفتن. اگر تون ...

زنده باشی عزیزم 

اره عارفی بهتر از همشونه و درصد مثبتیش خیلی بالاست 

فقط نوبتاش خیلی طولانیه اگه بتونم زود نوبت بگیرم میرم به امید خدا

الهی و ربی من لی غیرک
مرسی عزیزم  میدونی من سه تا سقطم به خاطر تشکیل نشدن قلب و ایست قلبی بود توقف رشد داشتن بعد دکت ...

ببین عزیزم شما مشکل ایمنی نداری فقط قلب جنین تشکیل نشده که معمولا میگن خونرسانی خوب نبوده به منم همینو گفتن که این سری به منم آسپرین دادن و امپول آنوکسا نگران نباش عزیزم

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏