2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048173 بازدید | 684647 پست
عزیزم چیزی که من برای ضخامت شنیدم خوبه  روزی یک ساعت یا دوساعت پیاده روی وقتی تو سیکل انتقال هس ...

پری جان خیلی لطف کردی که جواب دادی،خدا خیرت بده،ان شا الله که بهترین ها در انتظارت باشه😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم متاسفم ک منفی شد 😔😔😔بهت افتخار میکنم ک قوی هستی عاشقی انشالله ک خدا خودش با اومدن یه نی نی ...

عزیز دلمی مهربون 

خدا حفظ کنه نینیتو انشالله بسلامتی طی کنی این دوران رو😘

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

طوطیا جان به من ۶روز قبل انتقال روزی دوتا داکسی ساکلین داد سه روز قبل انتقالمم خراش داد بعد گفتم گلو ...

مرسی عزیزم جواب دادی 

چه خبر از فندق؟

انشاالله که برا خودش لانه گزینی کرده داره زندگیشو میکنه اون تو

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
چون اینبار به امید خدا قرار بمونه و بیاد بغل مامانش پس باید یه فرقی با دوسری قبل داشته باشه دیگه

قربونت برم مهربون انشاالله که اینجوری باشه 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم فکرش نکن منم خیلی منتظر لک بودم نشدم همین موضوع باعث شد به کل نا امید بشم. ولی خدا غافلگیرم ک ...

قربونت برم خدا از زبونت بشنوه منم همین حسو پیدا کردم ولی الان امیدوار شدم امشبم یه خوابی دیدم انشاالله واسم خیر بشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم چیزی که من برای ضخامت شنیدم خوبه  روزی یک ساعت یا دوساعت پیاده روی وقتی تو سیکل انتقال هس ...

استرادیول خارجی که برای ترکیه هست رو میشناسی ؟ میشه اگه عکسشو داری بفرستی ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خودم بگیرم بخورم ضرر داره

نه عزیزم نباید سرخود بخوری من این سیکل دکتر برام نوشت اونم چون آز ایمنی دادم معلوم شد بدنم نسبت به تیروئید مقاومه وقتی قرص میخورم نرماله ولی وقتی قط میکنم فورا بالا میره دیگه دکتر ایمنولوژی گفت پردنیزولون ۵ مینویسم اونم روزی نصف بخور که سیستم ایمنی بدنتو آروم میکنه اینجوری پیش نیاد

عزیز دلمی مهربون  خدا حفظ کنه نینیتو انشالله بسلامتی طی کنی این دوران رو😘

سلام گلم 

چطوری 

خیلی ناراحت شدم بابت منفی شدنت 

امیدوارم که به زودی زود طعم شیرین مادر شدن رو بچشی و آنقدر زود و قشنگ خدا غافلگیرت کنه که این شادی تا ابد به یادت بمونه 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر    
از خودش ؟ بچه‌ها سالم بودن ؟

نه عزیزم تخمک اهدایی بود. منظورم اینه که اگر رحم سالم باشه با اهدایی تا سن بالا و بعد از یائسگی هم میشه بارداری سالمی داشت.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈