2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت برم عزیزدلم ممنون از دعای قشنگت 🙏🌹۴۵سالمه خواهر سنم خیلی بالاس  ،درسته گلم هیچ کاری بر ...

عزیزم نمی دونم یادته یا نه یک خانومی این گروه بودن که ۴۹ سالشون بود. بار اول و دوم فکر می کنم با اهدایی جواب نگرفتن، بار سوم رفتند ابن سینا فکر می کنم، دوقلو دختر و پسر شد براشون. انشالله شما هم نتیجه می گیری، نگران سنت نباش. اینبار جایی برید که جنبن شناسی بهتری داشته باشه. 💖

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
عزیزم ان شاالله که مثبت میشی منم با دومرحله ای مثبت شدم انگار آمار مثبتاش بیشتره چون دومرحله ای نیا ...

سلام عزیزم خوبی ؟

فدای تو، توکل به خدا💖

آره دیدم خیلی ها روزهای اول لک داشتن، منم دیگه لک ندیدم بجز همون یکی دوروز بعد انتقالها.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
واااای حق الناسه اگه اینجوری کنن، یعنی برمیدارن به کسی دیگه میفروشن؟؟

والله هیچی ازشون بعید نیست. وقتی حتی شما واسطه داری موظفه بهت نشون بده ازمایشهاشو، سن فقط ملاک نیست؟ دخیره تخمدان، هورمونهای ال اچ و اف اس اچ تو تعداد و کیفیت تخمکها موثرن. سونو که میبره اطلاعاتو باید بهت بده. چه برسه به بیمارستان و کلینیک که دقیقتر باید باشن.مگر اینکه ریگی به کفش داشته باشن

اطلاع دارین انتی بیوتیک قبل از پی ار پی میشه استفاده کرد؟

طوطیا جان به من ۶روز قبل انتقال روزی دوتا داکسی ساکلین داد سه روز قبل انتقالمم خراش داد بعد گفتم گلوم چرک کردده ازیترومایسین بخورم گفت اشکال نداره وداکسی داری میخوری 

عزیز دلم سلام خیلی ناراحتم که منفی شدی ولی بدون حکمت داره و کم کم در روند زندگی معنی حکمت خدارو میدو ...

عزیز دلم انشالله به زودی زود حاجت دلت روا بشه💜

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

خیلی زود باردار میشی این خط این نشون

ممنون عزیزم ♥️🫂

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️