2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
عزیزم من نمیدونستم شما میزبان فرشته دوستتون هستید خدا خیرتون بده و به سلامتی نی نی رو تحویل پدر ما ...

بله مهتاب جون ممنونم

انشاءالله صحیح وسلامت بدنیا بیاد زیر سایه پدر، مادر بزرگ بشه

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام  برای اهدایی چقدر پرداخت کردین  اینکه عکس طرف رو نشون می دن یانه و اینکه می شه بگیم ...

مهر گذشته حدود ۵۰

من جواب سوال های شما نمی دونم چون کاراش همسرم انجام می داد،هیچ وقتم در موردش نپرسیدم فقط سن اهدا کننده می دونم که ۲۵ ساله بود اونم چون تو روال سونو ها وازمایش ها لازمه سن اهدا کننده بدونن

شادی صدام کنید
عزیزم چه علایم داشتید بعد انتقال؟

عزیزم من تو انتقال اول خیلی علائم داشتم امامتفی شد 

اما تو این انتقال کمر درد و شکم درد پریودی اونم خیلی خفیف داشتم 

فقط میتونم بگم زیاد ذهنتو درگیر علائم نکن 

به خدا توکل کن. ذکر بگو انشاءالله که حاجت روا میشی 

خدایا شکرت
عزیزم از روز چندم شروع شد از همون اول؟

تقریبا از روز دوم به بعد بود قسمت تخمدان هم گاهی درد داشت اما زیاد توجه نمیکردم 

سری اول خیلی علائم داشتم. سینه ها سفت شده بود درد داشت. گر گرفتگی داشتم درد پریودی داشتم اینقدر امید داشتیم که مثبت میشه اما نشد

خدایا شکرت
دخترا من زیر شکمم امروز سوزش و درد داشت و خونابه دارم یعنی عین لک هستش روز دوم عمل هیسترو هستم طبیعی ...

عزیزم من از زمان هیسترو تا پریودی بعد هیسترو لکه بینی داشتم یعنی پانزده روز لکه بینی داشتم بعدش پریود شدم دکتر گفت طبیعیه 

سلام دوستای گلم 

مامانهای آینده 

یه سوال بچه ها من چند روزه خیلی سردرد دارم به حدی که امروز از درد گریه میکردم میگن مال هورمونهاست چیکار کنم به نظرتون مسکن هم که نمیشه خورد خیلی داره اذیتم می‌کنه 

خدایا بخاطر معجزه ی قشنگت هزاران بار شکر