2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم عزیزم  بازهم خداراشکر میکنم که منو لایق این کار خیر کرد که بتونم شاهد خوشحالی یه خا ...

عزیزم

من نمیدونستم شما میزبان فرشته دوستتون هستید

خدا خیرتون بده و به سلامتی نی نی رو تحویل پدر مادرش بدید

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
مرکز ناباروری مام

سلام 

برای اهدایی چقدر پرداخت کردین 

اینکه عکس طرف رو نشون می دن یانه و اینکه می شه بگیم بیوه یا طلاق گرفته می خواهیم همچین کیس هایی دارن

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

کسی با دکتر طرازی ivfکرده ؟بیتک طرازی دکتر خوبیه؟

سلام عزیزم

چون دیدم کسی بیمار ایشون نیست و پاسخ نداد خواستم بگم 

اینجا یه سری دوستان با دکترفروتن هستن و بقیه هم مرکز مام ابن سینا یا رویان میرن

قدیما حدود سال ۹۵ بیمارای ایشون زیاد بودن ولی جدیدا ندیدم کسی اینجا ازشون صحبتی بکنه

منم سال ۹۵ با ایشون یه سیکل پانکچر و دو تا انتقال داشتم 

و یه هیسترو

انتقال اولم با ایشون مثبت شد ولی هر سه قل سقط شدن 

انتقال دومم منفی

بعدش دیگه با ایشون ادامه ندادم.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
خوب رویانم اینجوریه همه انتقالا اول صبح انجام میشه من خودم هردوتاش ساعت ۹ صبح انجام شد ولی بازم میگن ...

سلام عزیزم استدلال تون درست نیس چون جنین که ذوب بشه از همون لحظه رشد سلولی انجام میده و جز سن جنین حساب میشه و اون روز انتقال توقف رشد نداره که بگیم حساب نیس چه رحم چه محیط مهم این جنین از قبل ذوب شده و در حال رشد جایگاهش رحم یا دستگاه فرق نداره اولین باره میشنوم که روز انتقال حساب نیست

فقط تو روز آزمایش بعضی مراکز تفاوت دارن بعضیا میگن روز ۱۴ آزمایش بتا بدید بعضیا میگن وارد روز ۱۵ شدین آز بدید

اما اینکه صبحی که میریم انتقال بدن تا فردا صبحش هیچ روزی برای جنین حساب نشه امکان نداره

فقط تو روز آزمایش بعضی مراکز تفاوت دارن بعضیا میگن روز ۱۴ آزمایش بتا بدید بعضیا میگن وارد روز ۱۵ شدی ...

سلام پری جون خوبی انتقال ندادی من ۱۳    انتقال دادم امروز روز ۵انتقالمه برام دعا کن نمیدونم چرا ولی اصلا خیلی ریلکسم احساس میکنم جواب منفی تو دستمه باور میکنی اصلا خنثام 

قبلا از منفی شدن فکر میکردم دیونه میشدم ولی الان اصلا

ای وای😢😢😢 خیلی متاسفم😔😔😔 خیلی برات خوشحال شده بودم چی بگم حتما حکمتی بوده ولی خیلی سخته ان شا ...

قربووونت برم عزیزم ممنونم❤️❤️ ان شاالله

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام مامانای گل...آترین جون حالت چطوره  نی نیااا خوبن انشاالله؟؟ فاطمه جان آزمایش دادی؟خیلی تو ...

سلام عزیزم. قربووونت. خودت چطوری؟ خوبم منم شکر خدا❤️❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اگه تو مطب باشه خود دکتر وازینال انجام میده.اما سونوهای بیرون من سر دخترم گفت اول اب بخور شکمی انجام ...

مال منم گفت قبل از تشریف ااوردن دوتا لیوان اب بخور

انشاالله که نشون بده عزیزم 🤲🤲🤲🤲