2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
مبارککت باشه انشالله سلامت بغلش بگیری برایه ماهاهم دعا کن از این چشم انتظاری در بیایم خیییییلی سخته

ممنون عزیزدلم 🌹 🌹 

انشاءالله پایان انتظارتون باشه وبا یه بتای تپل دل هممون شاد بشه

خدایا شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهارجان فرصت کردی منویکم راهنمایی کن قبل وبعدش براتغذیه چیکارکنم برااسترس چیکارکنم اخرخردادانتقالم ...

انشاءالله وسلامتی انتقال خوبی داشته باشی و جوجه هات بچسبن بهت از این فکرا واسترس راحت بشی 

ولی عزیزدلم اول ازهمه استرس رو از خودت دور کن اصلا بهش فکر نکن خدا خیلی بزرگه 

انشاءالله لطف و کرمش شاملت میشه🙏

عزیزم من تو تاپیکم کارهایی رو که قبل وبعد انتقال انجام دادم نوشتم انشاالله که مفید باشه

خدایا شکرت
الان خیلی سردرد شدید دارم بعد حرارت بدنم خیلی زیاد بود الان سرد شده بدنم نمیدونم فشارم پایینه فک کنم ...

ااا ان شاالله که چیز خاصی نباشه ولی برین یه فشارتون رو اندازه بگین .احتمالا به خاطر داروهای انتقال هست که دارین استفاده میکنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
میشه شماهم جواب آزمایشمو ببینید

سلام عزیزم من آزمایشتون رو ندیدم باز نمیشه یا چیزی فرستاده نشده اینجا 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
پس منم بگم وازینال انجام بده الهی دردونه تون سلامت به آغوش بگیرین عزیزم راستی بتات چند بود بهار با ...

اگه تو مطب باشه خود دکتر وازینال انجام میده.اما سونوهای بیرون من سر دخترم گفت اول اب بخور شکمی انجام میدم اگه دیده نشد میری مثانتو خالی میکنی وازینال لنجام میدم که مطمینم شما هم مثل من با همون شکمی قلبشونم میبینی به امید خدا

عزیزم شیوه ی شهرها فرق می‌کنه بندر. ما دکتر روز انتقال محاسبه میکنن شاید دلیلش اینه که انتقال بعد ...

خوب رویانم اینجوریه همه انتقالا اول صبح انجام میشه من خودم هردوتاش ساعت ۹ صبح انجام شد ولی بازم میگن روز انتقال حساب نیس آره خوب مراکز باهم فرق دارن

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اع من‌روزهاروبراخودم‌یروز‌میبرم‌جلو.۲۳بایدآزمایش‌بدم جرات‌بیبی‌چکم‌ندارم

اره ما یه روز باهم اختلاف داریم انشاالله به سلامتی مثبت بشی من جرات دارم اگه الان داشتم حتما میزدم ولی حیف شوهرم برام نمیگیره خودمم بیرون نمیرم🤦

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فدات‌بشم.به‌همچنین دکترمن‌مشایخی‌هست من‌۲۳‌آزمایشمه

انشاالله به سلامتی اول شما آزمایش داری انشاالله خوش خبر باشی منم انرژی بگیرم

انشاالله به حق فاطمه زهرا اینسری دیگه انتهای راه سخت ناباروریه و خدا یک جفت جوجه ناز قسمتت میکنه.هر ...

ممنون از دعای قشنگت عزیزدلم انشاالله از دعای شما 

اره ریسک اهدایی خیلی کمتره

الهی و ربی من لی غیرک