2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048175 بازدید | 684647 پست
میفهممت دقیقا. حتی خودم وقتی تستم مثبت شده بود همه اش به این چیزا فکر میکردم. اما من بااااور کن اونق ...

آها حالا فهمیدم بجای اینکه انتی وانومالی بدم از همون اول برم سراغ آزمایش سلفری یا آمینو

انشاالله تا اون مرحله 😍💓❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه پروانه جون صورتم پف کرده،سردرد دارم همکارام می پرسیدن چته  الکی گفتم خوابم بهم ریخته بعد ...

خدا بزرگه دختر فقط بهش توکل کن راست میگی اصلا منم چهرم بهم ریختس همه میفهمن کلللل بدنم جوش زده نمیتونم لباس باز بپوشم اخه بگم دلیلش چیه 

انشالله با کاکل پسرهای خوشکل خستگی از تنت در میره

خوش به سعادتتون خداخیرتون بده خدابه دل مهربونتون نگاه کنه چقدرماهی که ازجون وسلامتی خودت برای دوا ...

ممنون عزیز دلم خداراشکر 

انشاءالله امانتدار خوبی باشم و جوجه صحیح وسالم تحویل خانوادش بدم 

خدایا شکرت
فکر بد ممنوع. دیگه نبینم این حرفها را بزنی ها. فقط فکر خوب کن تا انشاالله جذبشون کنی عزیزم

خداروشکرشمادوستای مهربون هستید🌺🌺🌺

من به جزهمسرم به هیشکی نگفتم میرم دکتر

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون عزیزدلم انشاءالله اگه قابل باشم دعاگو هستم  بله سونو واژینال بود ویکی یه دونه

مبارککت باشه انشالله سلامت بغلش بگیری برایه ماهاهم دعا کن از این چشم انتظاری در بیایم خیییییلی سخته

ممنون عزیز دلم خداراشکر  انشاءالله امانتدار خوبی باشم و جوجه صحیح وسالم تحویل خانوادش بدم  ...

بهارجان فرصت کردی منویکم راهنمایی کن قبل وبعدش براتغذیه چیکارکنم

برااسترس چیکارکنم

اخرخردادانتقالمه اگه خدابخواد

خدایابه امیدخودت🌺
بچه هامیشه منو یکم دعواکنید حالم خیلی بده داروهاکه بهم نمیسازه اذیت میکنه استرس کارمم هست رفتم م ...

سارای قشنگم الان نه وقت این فکراس.موهات رنگ بزن کارای زیبایی اگر داری انجام بده خونه تکونی کن

با انرژی برو جوجه هات بیار

دیگع با وجود دوقلو به کارات نمیرسی

لامصب فکر منفی که هست لعنتی.بهش بها نده 

خدا بزرگه دختر فقط بهش توکل کن راست میگی اصلا منم چهرم بهم ریختس همه میفهمن کلللل بدنم جوش زده نمیتو ...

ممنون گلم

توکل به خدا

ان شاءالله شماهم مثبت بشی وماهم دلمون شادبشه🌺🌺🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺
ممنون عزیزدلم انشاءالله اگه قابل باشم دعاگو هستم  بله سونو واژینال بود ویکی یه دونه

پس منم بگم وازینال انجام بده

الهی دردونه تون سلامت به آغوش بگیرین عزیزم

راستی بتات چند بود بهار با روز انتقال روز چند آزمایش دادی

احتمالا مال من یکی