2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
نمیدونم ایست قلبی داشت دومی  اولی قلبش تشکیل نشد  سومی هم آزمایش مثبت بود ولی سونو چیزی ...

انشاالله به حق فاطمه زهرا دیگه هییببچ وقت همچین تجربه ای پیدا نخواهی کرد و تا انتها به سلامتی جلو میری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه مطمئنم که اینجوری نیست عزیزم  مادر مهربونی مثل تو که خدا اینقد مهربونت کرده مطمئنم که هیچ ف ...

فدات بشم من مهربون خوبی از خودته. جدی اینجوریه؟ بعد دوتا تخمک از دونفر دیگه یا یکی از خودش یکی از نفر دیگه؟

دوستان‌یه‌سوال‌بعدازانتقال‌جنین‌‌‌‌

باوجودمصرف‌پروژسترن‌بازم‌احتمال‌پریودی‌هست؟

آیاوقت‌پریودی‌بگذره‌ونشه.یعنی‌بارداره؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
الهی امین  برای شما همه چی خوب پیش بره عزیزم  چه داروهای برای پانکچر  داری ؟

انشالله گلم 

فعلا تو سیکل نرفتم فقط ازروز ۲۱ پریودی استرادیول دارم 

برای تقویت تخمک هم اوابووست،امگا۳، ویتامینe،ازمایشات ایمنی انعقادی هم کامل دادم که یکی از سی دی مارکرهاکمی بالا بودولی دکترم هیچ دارویی نداده نمیدونم شاید برای انتقال دارو میدن خیلی نگرانم کرده من بار سومم پانچکر میشم و جنینام به بلاست نمیرسن متاسفانه گمونم چون سنم بالاست اینطور میشن 😔😔 دیگه اینا اخرین تلاشامه با توجه به سنم انشالله که خدا برام بخوادباورم نمیشه منم یه روزی مادر بشم خیلی انتظار کشیدم،انشالله شماو همه منتظرا به زودی دلشون شاد بشه🤲🤲🤲

خدایاشکرت🤲🤍
خداروشکر خوبیم‌شکر. ۲تاجنین‌بلاست فدات‌بشم.دعام‌کن

شکر خدا.ان شاالله مثبتی آزمایش دادی حتما تگم کن 

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
نه مطمئنم که اینجوری نیست عزیزم  مادر مهربونی مثل تو که خدا اینقد مهربونت کرده مطمئنم که هیچ ف ...

راجع به ژنتیک و خون من حتی معتقدم بچه ای که فقط بزرگشم میکنی واقعا میتونه عین بچه خود آدم باشه. مثلا اونقدر بودن بچه هایی که تو بیمارستان عوض شدن قدیمها اما خانواده عین بچه های دیگه شون دوسشون داشتن و شاید بعدها فهمیدن. مثلا من خوندم علیرصا خمسه همچین جریانی داشته و بعدها بواسطه معروفیتش فهمیدن

پیرو صحبت شما و اون پیامی که چند روز پیش گذاشته بودی راجع به سلامت بچه، منم عین خودت خیلی فکر میکنم. ...

آفرین همونم نظرم بود ولی نگفتم که شاید چند نفری مثل من باشن و استرسی تو دلشون نندازم.نوشایه جون تا ادم تو موقعیت نباشه نمیتونه بدونه.من قبل از انتقال اصلأ فکرش نمیکردم

ولی الان دغدغه ی بزرگی شده برام 

نمیدونم خواهری ببینم دکترم چه میگه اگه دوقلو باشه فکر کنم انتی انومالی سالم باشه نگیرن چون خطا داره

حتی آزمایش انومالی هم نمگیرن خیلی‌ جاها فقط‌ سونو

دعا کن من به اون مرحله برسم بقیه شم با توکل به خودش همراه استرس میگذره 

ای جانم عزیزم. من نمیدونستم ایشونو. خدا خیرش بده. این خانمها که عین بچه خودشون پیگیرن و مراقب فرشته ...

قربونت برم عزیزم این لطف خدا هست که شامل حال ماشده  

انشاءالله هیچ خانمی از  نعمت مادر بودن بی نصیب نشه🙏🙏

همیشه اشکتون از سر شوق خوشحالی باشه

خدایا شکرت
قربونت برم عزیزم  بازهم خداراشکر میکنم که منو لایق این کار خیر کرد که بتونم شاهد خوشحالی یه خا ...

وای خبرت خوش عزیز دلم الهی قلب نازنینش بتپه ۱۲۰سال

تورا خدا برای منم دعاکن

راستی وازینال بود یا شکمی ؟

فقط‌ یکی بود ؟

الهی شکر هزاران بار شکر 

قربونت برم عزیزم  بازهم خداراشکر میکنم که منو لایق این کار خیر کرد که بتونم شاهد خوشحالی یه خا ...

خوش به سعادتتون

خداخیرتون بده

خدابه دل مهربونتون نگاه کنه

چقدرماهی که ازجون وسلامتی خودت برای دوام یه زندگی تلاش می کنی😘😘😘😘

خدایابه امیدخودت🌺
آفرین همونم نظرم بود ولی نگفتم که شاید چند نفری مثل من باشن و استرسی تو دلشون نندازم.نوشایه جون تا ا ...

میفهممت دقیقا. حتی خودم وقتی تستم مثبت شده بود همه اش به این چیزا فکر میکردم. اما من بااااور کن اونقددددر ررر دلم برات روشنه که اصلاااا فکر بد نمیکنم. مطمینم به زودی انشاالله باید به فکر همین تستها باشی که اونم به امید خدا خوبه ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه. من شنیدم برای سنهای ما تو غربالگری به خاطر سن ریسکو بالا میزنه و بدتر استرس زا هستش و بهتره از همون اولی بری سراغ تستهای مطمین تر. حالا اگه سلفری بشه که عاااالیه.