2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
ذختر تو چرا آنقدر استرس داری اینجوری تا آخرش تحمل برات سخت میشه....بیخیال باش یکم

میدونم خیلی حساسم هرچی میخام بیخیال باشم باز یه چیزی میشه 

بیشتر استرس دارم به خاطر سقط هایی ک داشتمه.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوبی عزیزم ببببللله یادمه گل پسرت خوبه خداروشکر انشالله این بار مثبت میشی من والله رفتم مام ولی ...

خوبه‌خداروشکر.

انشالله اینباربرات‌میگیره‌ومیمونه.خیلی‌خوشحال‌شدم‌به‌این‌مرحله

رسیدی.نه‌بیبی‌نزدم.استرس‌میگیرم.خاطره‌خوبی‌ندارم ازش

من‌پارسال‌اردیبهشت‌تخمک‌کشی‌کردم‌رویان.۲۱تخمک.۹تاجنین

۷تاش‌قابل‌فریز.‌‌...۲بسته‌...یه‌بسته‌۳تایی‌بازکرده‌بودن.۲تابلاست‌شدن.درواقع‌دوتاانتقال‌دادم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
ان شاالله بسلامتی  ان شاالله مثبتی

سلام‌ساراجون

خوبی‌عزیزم

دخترگلت‌خوبه

من‌۱۱انتقالم.برام‌دعاکن.

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
میدونم خیلی حساسم هرچی میخام بیخیال باشم باز یه چیزی میشه  بیشتر استرس دارم به خاطر سقط هایی ک ...

حق داری عزیزم 💖

انشالله اینبار صحبح و سالم میاد بغلت. بسپرش به خدا

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
سلام عزیزم مرسی شما خوبی؟ ممنون انشاالله خودتم مثبت بشی چقد خوب پس شمام دو مرحله ایی بود دکترتون کیه ...

سلام‌عزیزم

خوبی

به‌مبارکی‌انتقال‌دادی

من‌۷خردادانتقال‌دادم.

دکترتون‌کیه

سلام‌عزیزم خوبی به‌مبارکی‌انتقال‌دادی من‌۷خردادانتقال‌دادم. دکترتون‌کیه

واییی اگه منم بار دار بشم شمام مثبت نینی شما ۶روز از نینی من بزرگتره من ۱۳ انتقال دادم خدا قسمتتمون کنه

واییی اگه منم بار دار بشم شمام مثبت نینی شما ۶روز از نینی من بزرگتره من ۱۳ انتقال دادم خدا قسمتتمون ...

انشالله.هرچی‌خدابخاد.قسمت‌باشه.مثبت‌میشیم

سلام خانومی مرسی شما خوبی بله منم ۸ خرداد و ۱۰ خرداد انتقال داشتم سه تا برام گذاشتن برا شمام مبارکا باشه انشاللله مثبت بشی من دکترم دکتر شیوا شما دکترتون کیه؟؟ 

من برا ۲۴ آز دارم شما چی؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏

من ۸ خرداد انتقال دادم امروز روز ۹ انتقالم شما ۷ خرداد انتقال دادی روز ۱۰ انتقال میشی ولی شما گفتی ۱۱ فک کنم روز انتقال حساب نیس

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
نه عشقم دیگه ندارم وایی بیشتر باشه من سکته هرو میزنم امیدم به اینه زودتر تموم بشه کرممو تو زدن بیبیچ ...

😂👌

من برعکس تو، اینبار حالا ممکنه روز آزمایش بی بی بزنم. چون واقعا اون لحظات تا گرفتن جواب خیلی آزاردهنده میشه.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈