2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام معمولا آمپول آزادسازی می دن بله پروژسترون هم به صورت شیاف از روز انتقال تجویز میشه سیکل استر ...

شما چند روز بعد از آمپول آزاد سازی انتقال دادین ؟

قبل از انتقال دیگه آمپول پروژسترون نداشتین ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
سلام‌پروانه‌جون.خوبی منویادته.به‌سلامتی‌انتقال‌دادی؟ اینبارکجاتخمک‌کشی‌کردی.چندتاجنین منم‌امروز۱۱ ...

سلام خوبی عزیزم ببببللله یادمه گل پسرت خوبه خداروشکر انشالله این بار مثبت میشی من والله رفتم مام ولی خوشم نیومد باز برگشتم ابن سینا ۹تا جنین ۵تا فریز ۴تا هم دادن تعیین کردن یه دونه انتقال دادم خودت خوبی وایی بیبی چک نزدی چند تا جنین وتخمک داشتی چند تا انتقال دادی .انشاللله این بار دوتا خواهر یا برادر خوشکل برایه گل پسرت میاری دوقلو بشه راحت بشی

اخه من بعداز ای وی اف سال ۹۰ خودم دیگه پریود نشدم برا همین همسرم مخالفت کرد و اجازه نداد مجدد انجام ...

عزیز دلم.

انشاالله خدا خودش دنیاتو با ی معجزه ی توپ بسازه

آره یکم بزار از شوک منفی بیاد بیرون برو دنبالش انشاالله که نتیجه میگیری گلم

قابل باشم به یادتم 😘