2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048248 بازدید | 684648 پست
😘😘😘😘 نبینم گریه کنیا من خاله ی شاد و پر روحیه میخوام  

چشم عزیزم🥰😍 آدم خواهر زاده به این عشقی داشته باشه و شاد نباشه؟ قربوووونت برم😘😘😍 خدا حفظت کنه برامون

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
عزیزم بیا بغلم بهترین و قشنگترین و مهربونترین و پر انرژی ترین 🫂🫂🫂🥺احسنت به روحیه ت  انشاا ...

عزیز دلم🥹♥️ فاطمه ی قشنگم 

انشالله یکی از همون معجزه ها برای شما رقم بخوره

کمو بیش پیام. هارو دنبال میکنم متوجه شدم که درد داشتین 

انشالله که زودتر خوب بشی جانِ دلم

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کار خوبی کردی. من تو انتقال دوم دکتر گف همه دارو  قطع کن منم نمیدونستم اینو نباید اینجوری قطع ک ...

ها پس ممکنه این استخوان دردم بخاطر این دارو باشه...

راستش ترسیدم دوباره ریه هام عفونت کنه

خیلی مریضی سختی بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

چشم عزیزم🥰😍 آدم خواهر زاده به این عشقی داشته باشه و شاد نباشه؟ قربوووونت برم😘😘😍 خدا حفظت کنه بر ...

😎 بیا لوس شدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ها پس ممکنه این استخوان دردم بخاطر این دارو باشه... راستش ترسیدم دوباره ریه هام عفونت کنه خیلی ...

ان شاالله که خیره گلم و اذیت نشی 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😎 بیا لوس شدم

خواهر زاده لوسش خوبه😍😍🥰😁

@فردایی_روشن     دوست عزیزم اول بهت تسلیت میگم بابت غم از دست دادن مادربزرگت دوم امیدور ...

ممنون عزیزم غم نبینی الهی 🖤

وایییییییییییی نه دیگه ای وی اف نمیکنم

مادرشوهرم اومده پیشم بهش گفتم منفی شدم خیلی گریه کرد بنده خدا

باهاش صحبت کردم ، راضیش کردم یه نینی به فرزندی قبول کنیم😍😍😍

ولی الان نه ...

الان روحیه ی مادر ایده آل رو ندارم :)

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هنوز چشمم دنبال بچه م اگر مونده بود الان اومده بود و هنوز یک ماهش نشده بود تو تنهاییام کلی براش ...

کاملا درکت میکنم من چند سال پیش یه تیکه گوشت اضافه از رحمم دفع کردم

خیلی شبیه جنین بود 

بجون خودم حتی چشم هم داشت 

رفتم دکتر بهش گفتم گفت گوشت اضافه بوده

ولی هنوز که هنوزه میگم نکنه بچه بوده ؟؟؟؟

قلبم براش تند میزنه

شاید برای ۸. سال پیش باشه این موضوع 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربونت برم فاطمه جون سرتون سلامت. انشالله هرچه خیر و مصلحت خداست همون بشه. عشقتون پایدار وماندگار 🌹 ...

ممنون بهار قشنگم ♥️🥰

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزيزدلم خيلي دوست داشتم مثبت بشه جوابت، اما ميدونم تو خيلي آدم با اراده و قوي اي هستي و ميدونم بعد ا ...

:)))))

میگم خوب شد منفی شد 

وگرنه با این شرایط هیچ کاری نمیتونستم بکنم

امروز مهمون هایی که از شهرستان اومدن رو بردم خونمون بعد خاکسپاری پذیرایی کردم و گفتم استراحت کنن

دست تنها بودم 😎

مراسم یه جا دیگه بود

الان میخوایم بریم سر خاک مادربزرگم 😍🖤 شب اولشه بهش تبریک بگیم رفته خونه ی آخرت

بووووس به شما و نینی های قشنگت 😚

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم الهه جون من درگیر خاکسپاری بودم فقط زنگ زدم جوابو گرفتم گفت منفیه دیگه نپرسیدم چنده

حتما بپرس چنده

چون یه وقت برای طبیعی منفی ولی برای آی وی اف منفی نیست

بتای من ۷بود که آزمایشگاه گفت اگر طبیعی بود قطعا منفی بود ولی چون آی وی اف مثبت حساب میشه

برای بار اول که گرفتیم برا انتقال و هزینه پی ار پی و لنفو ۱۴گرفتیم برآورد کردن اونقد دادن  برا ...

گلم شما وام فرزندان غدیر رو گرفتید؟

شرایطش چی هست؟

برای دادن وام از همسایه ها یا محل کار تحقیق میکنن یا همون مدارک و شناسنامه رو بررسی میکنن؟

گیرم که باخته ام !!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد . شوخی که نی ...

فاطمه فقط اومدم ببینم جواب آزمایش چی شده

واقعا نمی دونم چی باید بگم...

از صمیم قلبم برات ناراحتم...

❣️نُه ماه انتظار، نَه...سال‌ها انتظار برای بوئیدنت، بوسیدنت و...❣️