2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048209 بازدید | 684647 پست
عزیزم خیلی ناراحت شدم منفی شدید،ان شاالله هرچی صلاحتون هست براتون رقم بخوره،واقعا یه سری حکمت ها پشت ...

ممنون عزیز دلم 🩷

بله درسته و من سپردم به خودش 

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

الهیکه بهترینهاپیش روت باشه خواهری،الهیکه طبیعی باردارشی وغافلگیرت کنه خدا،دیشب اینیستایه کلیپ دیدم ...

وای منم اون کلیپ رو دیده بودم

چقدر واسه خوشحالیشون اشک ریختم 😁

ممنون قشنگم ♥️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی داداشم صلوات بفرستید لطفاً🤍✨وَ قسم به صبر.. که تو خداوند رویداد های مَحالی..️ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پیامهای قبلی رو نخونده بودم.  تسلیت می گم گلم خدا رحمت کنه مادربزرگ عزیزت رو.  خدا بهتو ...

مرسی عزیز دلم خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه 🖤🥺

خیلی سخته برام , اقاجونم خوار شد💔 تنها شد

عاشق هم بودن عاشقانه زندگی میکردن

مادر بزرگ بود ولی ۵۵ سالش بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چی شد عزیزم؟ مگه مثبت نشده بودی😢😢

اره ولی کمتر از ی هفته لک بینی افتادم و بعد سونو و دکتر گف رشد خاصی نمیبینه . دوباره آز بتا نوشت که دیدیم پایین اومده و بعدم ک خونریزی و تمام.

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
اره عزیز دلم امروز خاکسپاری بود بله مادر مادرم ممنون. قشنگم مامانم تک دختره خیلی براش سخته کاش یه ...

آفرییییین بهت عزیزم. مطمئنم مامانت ب داشتن چنین دختری افتحار می کنه. ماشاالله بهت عزیزم😍❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فاطمه جونم تیترت چند شد عزیزم ؟ 

نمیدونم الهه جون

من درگیر خاکسپاری بودم

فقط زنگ زدم جوابو گرفتم گفت منفیه دیگه نپرسیدم چنده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اره عزیز دلم امروز خاکسپاری بود بله مادر مادرم ممنون. قشنگم مامانم تک دختره خیلی براش سخته کاش یه ...

وقتی مامان بزرگم فوت کرد من اولین بار بود ک پانکچر کرده بودم هایپر بودم با وجود تخمکای کم. حالم بد بود با اون وضع تو برف دی ماه رفتیم برا تشییع و خاکسپاری، از ی ورم کوران کرونا و... خیلی روزای سختی بود انقد از سرمای برفا دل دردام زیاد شده بود ک نگو. ولی خب عمر روزای سخت کوتاهه. ان شاالله خیییلی زود این روزای غم و غصه هم تموم میشه و نوبت خوشی و شادی می رسه

آفرییییین بهت عزیزم. مطمئنم مامانت ب داشتن چنین دختری افتحار می کنه. ماشاالله بهت عزیزم😍❤️

عزیز دلمی خاله جووووونم 💜

خاله از پری شب خواب به چشمام نیومده تو بگو یک دقیقه 😐

چشام خشک شدن مثل خون قرمزه

خوابم نمیبره 

مثل این معتاد ها استخوان هام تیر میکشه درد می‌کنه

امروز حس کردم کتف سمت چپم درد میکنه

ولی الان که دقت میکنم انگاری ریه هامه😐 خواب چه ربطی ب ریه داره ؟

نمیدونم کمرم سمت کتفم ( وسطش بالاتر از بند سوتین) 

ریه میشه ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی مامان بزرگم فوت کرد من اولین بار بود ک پانکچر کرده بودم هایپر بودم با وجود تخمکای کم. حالم بد ب ...

ممنون عزیزم ♥️

من این صبر رو از خودت یاد گرفتم خاله

گفتم که واسم اسطوره ای جانم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلمی خاله جووووونم 💜 خاله از پری شب خواب به چشمام نیومده تو بگو یک دقیقه 😐 چشام خشک ش ...

الهی قربونت برم. نمیدونم چی بگم خاله جون. منم بعد تموم شدن خونریزیم دردای عجیب گرفتم. سینه سمت چپم بددد تیر می کشه و درد می کنه جوری ک نفسم میگیره بعد میزنه به پشتم دقیقا قسمت وسط ستون فقرات. نمیفهمم چیه. ی حال عجیبیه. واقعیتش من رشتم چون ریاضی بود خیلی از تجربی و آناتومی بدن سر در نمیارم🥴

راستی پردنیزولون داشتی؟ یهو ک قطع نکردی؟اونو یهو قطع کردنی عوارض میده همین دردا و... 

فاطمه جونم خیلی خوشحالم که دختر فهمیده و عاقلی هستی از پس هر مشکلی برمیای بهت افتخار میکنم دختر قشنگ ...

🫂🥹

عزیز دلمی مهربونم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنون عزیزم ♥️ من این صبر رو از خودت یاد گرفتم خاله گفتم که واسم اسطوره ای جانم 

قربووونت برم عزیز دلم. اینا همش تو وجود خودته عشق خاله❤️ وگرنه من کجا و...😭

الهی قربونت برم. نمیدونم چی بگم خاله جون. منم بعد تموم شدن خونریزیم دردای عجیب گرفتم. سینه سمت چپم ب ...

نه یهو قطع نکردم الان سه شبه از دوتا کردمش یکی

سه شب هم نصف میخورم

بعدش تمام

اینو سحر جان بهم گفت

1
5
10
15
20
25
30
35
40

قربووونت برم عزیز دلم. اینا همش تو وجود خودته عشق خاله❤️ وگرنه من کجا و...😭

😘😘😘😘

نبینم گریه کنیا

من خاله ی شاد و پر روحیه میخوام 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه یهو قطع نکردم الان سه شبه از دوتا کردمش یکی سه شب هم نصف میخورم بعدش تمام اینو سحر جان بهم گفت

کار خوبی کردی. من تو انتقال دوم دکتر گف همه دارو ها رو قطع کن منم نمیدونستم اینو نباید اینجوری قطع کرد خیییلی سردردای شدید میشدم. ان شاالله راحت بگذره برات