2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048212 بازدید | 684647 پست
نه نگران نباشین موقع تزریق انوکسا باید خیلی خیلی آروم مواد رو خالی کنین 

دکتر بودم بعد تو راه برگشت زدم تو ماشین یکم اذیت شدم بعد یه نطقه قرمز شده درد داره منم فشارم افتاد حالم بد شد فک کردم به خاطر آمپول جای اشتباه خورده منم ک حساس 😖😖😖

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم ربطی نداره 

مرسی فک کردم از آمپول بوده چون هیچوقت جاش قرمز نمیشد یه نقطه قرمز شده گفتم نکنه جای اشتباه خورده خیلی حالم بد شد افتادم تو آشپزخونه نمیدونم فشارم افتاد اصلا عجیب بود

سلام عزیز دلم خوبی 😍😍🫂 هر وقت میبینمت تو سایت خوشحال میشم خوبی که  آره عزیزم بالاخره رفتم ...

سلام عزیز دلم .دل به دل راه داره 🥰🥰🥰 ااا عزیز دلمممم ان شاالله زود دردش بهتر بشه پس حسابی استراحت کن کمپوت آناناس هم بگیر بخور که برای التیام زخمها و بعد از عمل خوبه .مواطب خودت خیلی باش و ما رو از خودت بی خبر نزار ...ان شاالله بزودی زود هم نیری فسقلیها رو میزاریشون تو دلت 🥰🥰

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
سلام سلطان بیبیچک وارد میشود  من یک عدد انتقالیه ۱۳هم هستم امشب روز ۴ انتقال ✋️✋️✋️✋️با بیبی چ ...

خدا نکشتت دختر مردم از خنده🤣🤣الهی دلت شاد بشه دلمونو شاد کردی سلطان جووون انشاالله بی بی مثبت بگیری دستت بزودی

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام عزیز دلم .دل به دل راه داره 🥰🥰🥰 ااا عزیز دلمممم ان شاالله زود دردش بهتر بشه پس حسابی استراحت ...

انشاالله باهم عزیزم انشاالله ممنون از حرفات خواهری 🌹🫂😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
برای بار اول که گرفتیم برا انتقال و هزینه پی ار پی و لنفو ۱۴گرفتیم برآورد کردن اونقد دادن  برا ...

فعلا ک در حال استراحتم و اقدام نمیکنم پس بهم تعلق نمیگیره  

باید دوباره شروع کنم بعدش اقدام کنم واسه وام 

عزیزدلم ممنون از توضیحاتت😘😘

بچه ها جای آمپول دور نافی ک زدم امشب مثل خون مردگی شده درد داره خطرناکه به نظرتون

فک نکنم. مال منم سمت راستیا اونجوری بود ولی چپیا نه😅

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
😭😭😭😭😭 مرگو جلو چشمم دیدم نمیدونم چی شدم پاشدم برم دستشویی چنان سرم گیج رفت چشام سیاهی عرق سرد ب ...

الهی عزیزم. بهتری الان؟ 

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
فعلا ک در حال استراحتم و اقدام نمیکنم پس بهم تعلق نمیگیره   باید دوباره شروع کنم بعدش اقد ...

خواهش عزیزم انشاالله به زودی دامنت سبز بشه 🙏😘

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

🤲🤲🤲🤲🤲🤲

نذر دارم ۴۰روز سوره مریم وحدیث کسا بخونم

شروع چله از ۲۹اردیبهشت سحر جان 

امشب سوره ی مریم و حدیث کساء خوندم به نیت حاجت رواییت 

انشاالله به حق این روز عزیز به آرزوت برسی 

♥️😘 

1-نهال ✔️

2-طوطططیا،✔️

3-عبدالواحد✔️

4-یامنان✔️

5-ارکیدهایی✔️

✔️Zhyan-74_6

haniiijoooon_7 ✔️

8-سحر بانو✔️

9-فردایی روشن✔️

✔️alaaa-10

✔️11-helli

12-ریحانه۵۷✔️

✔️mehremah-13

✔️sarvesahi-14

✔️nooshabehjoon-15

✔️houra1400-16

✔️hasvet_17

18-گندمک11✔️

19-داداشمم ✔️

bpyk-20

21-الهه-elahe

pweroflover-22

23-پروانه21

24،-نیاز

rosev.10_25

sarayyyyy_26

happygirs_27

shiva-ab_28

29-ماهورجان

30-قاصدک-بیخبر

31-ثمین

32-میترا

33-یاسمن

34-پونه00

raaaaaz_35

36-نگاااارم

37-ارام000

pariiiii73_38

39-شطرنجی

40-مهتاب444وbahar3200

چله تکمیل شد 

ب یاری خدا بتونم تمومش کنم 🌹🌹🌹

@داداشم    

خواهش عزیزم انشاالله به زودی دامنت سبز بشه 🙏😘

مرسی گلم همچنین برای شما و همه دوستان

الان متوجه شدم هیسترو انجام دادین بسلامتی ایشالا ک این سری دوتا نی نی قشنگ بچسبن ب دلت 

دکتر بهتون گفت انجام بدین یا خودتون پیشنهاد دادین؟

هزینش چقد شد 

اره شکر خدا  نمیدونم فشارم افتاده بود واای خیلی بد بود من اولین بار مثل یه نقطه قرمز شده

شکر خداا. الهی عزیزم.

برا من کلا سمت راست کبود و خون مرده شده بود. امروز نگاه می کردم دیدم رفته دیگه. نمیدونم چرا اینجوری بود . همشونم خودم میزدم راست اونجوری بود ولی چپ خیلی معمولی گاهی اندازه ی نقطه فقط گاهی هیچی