2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048320 بازدید | 684650 پست
خدا روشکر ک بدردتون خورد  ینی کلا ۱۰تومن دادن یا بار دوم بود؟متوجه نشدم  بعد بار اول اقد ...

برای بار اول که گرفتیم برا انتقال و هزینه پی ار پی و لنفو ۱۴گرفتیم برآورد کردن اونقد دادن 

برای بار دوم که برای هیسترو و انتقال بود ۱۰برآورد کردن

اگه برای پانکچر و انتقال بخوایین زیاد میدن اسم مرکزتون و هم بگین بر اساس هزینه های اون مرکز میدن

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم طبیعیه. ان شاالله پر خیر و برکت باشه

فاطمه جان یه سوال من تشنه م میشه آب شیر میخورم آب خنک نه آب شیر ضرری نداره

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
شرمنده عزیزم دیر دیدم😅

دشمنت عزیزم جانیمسان🫂😍😘

خوب اول ۳.۲ بود الان شده ۳.۳۵ میترسم باز بالاتر بره

خوب برو پیش غدد نوبت بگیر حالا بیرونم باشه میتونی بری

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
عزیزم مدارک چی باید اپلود کنیم واسشون؟

سلام طوطیان جان خوبی عزیزم 

کارت ملی و شناسنامه عکس صفحه اول و دوم بعد هم آخرین مدارک پزشکی و ارسال میکنیم و مراحل درمان

سلام عزیزم وقت وعاقبتتون بخیر.اومدم پیام بذارم پیام شما دیدم رعنا جون.من ۴ روزه زایمان کردم ودخترم ص ...

الهی عزیزم

قدم نورسیده مبارک

خدابراتون حفظش کنه😍😍😍🙏🙏🙏

خدایابه امیدخودت🌺
قربونت برم عزیزدلم  نه دیگه ندارم

عزیزم چرا اینقد دیر شروع کردی گندمک جان

شما سال ۸۹گفتی انتقال داشتی درسته ؟

عزیزم بزار یکم روبراه بشی برو دنبالش خدا هیچ بنده ی رو بی نصیب نمیزاره مطمئن باش 

بچه ها جای آمپول دور نافی ک زدم امشب مثل خون مردگی شده درد داره خطرناکه به نظرتون

نه نگران نباشین موقع تزریق انوکسا باید خیلی خیلی آروم مواد رو خالی کنین 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
فاطمه جان عزیزم به سلامتی هیسترو انجام دادی؟

سلام عزیز دلم خوبی 😍😍🫂

هر وقت میبینمت تو سایت خوشحال میشم خوبی که 

آره عزیزم بالاخره رفتم اما واقعا درد داشت