2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048203 بازدید | 684647 پست
فردا جان  متاسفم که منفی شدی.  دوس داشتم بیایی و خبر خوب بهمون بدی.  اما چه میشه ک ...

واقعا همینه

بتای من ذره ذره میرفت بالا

نمیدونستم به بچم دل ببندم یانه

یه شب سرنماز فقط زجه میزدم و التماس خدا میکردم که زودتر تکلیفم روشن بشه

شوخی نیست که طی ۵۰ روز هر۴۸ساعت بتا دادم

وقتی گفت دارو قطع بشه که سقط بشه اون لحظه انگار دنیا رو بهم دادن

یه روز میگفتن خارج از رحم یه روز میگفتن یه چیز میبینیم مشکوک به ساک

کلی سونو کلی آزمایش. دیگه رگ پیدا نمیشد که ازم خون بگیرن 

کلی فشار روحی

همش میگفتم خدایا اگر نمیخواستی بدی همون موقع منفی میشد چرا بلاتکلیفم گذاشتی

الانم که یادم میادداغم میاد

قطعا عزیزم  اگه این اتفاق برام بیوفته قلب منم باهاش می‌ره من تو این مورد خیلی خیلی حساسم خدا ...

من هنوز چشمم دنبال بچه م

اگر مونده بود الان اومده بود و هنوز یک ماهش نشده بود

تو تنهاییام کلی براش گریه کردم

تا چندماه اون روزی رو که سقط شده بود براش گریه میکردم میگفتم اگر بود الان فلان ماهم بود

همسرم میگه تا چندتاسال دیگه هم میخوای بگی اگر بود فلان سالش بود

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برای عفونت و زخم دهانه رحم تاثیر نداره این برای افزایش خونرسانی به رحم خیلی خوبه رحم و برای لانه گزی ...

ببخشید بازم میپرسم 

چندوقت قبل از انتقال رفتید؟ چندجلسه رفتید؟و دکتر زنانتون موافق بودن؟یا اصلا خبر نداشتن؟

سلام خانم انشااله به سلامتی نتیجتون مثبت میشه و دلتون شاد برام جالب بود گفتین که رویان دیگه با سونو ...

سلام خانومی مرسی سلامت باشی انشاالله ممنون بله رویان الان دیگه با سونو انتقال میده نه من خودم نخواستم یعنی اطلاع نداشتم سونو آوردن تا روز انتقال تو اتاق عمل دستگاه سونو رو دیدم گفتن سونو با انتقال انجام میدیم همه دیگه با سونو انجام میشه بله قبلا با عمق رحم بود من خودم دوبار دیگم انتقال داشتم رویان روششون قدیمی بود امسال به روز شدن و دکترا یکی یکی میان انتقال مریضاشون رو انجام میدن درسته اول و آخر خواست خداست و اینا همشون وسیله و کمکی هستن برای ماها که انشاالله نتیجه بگیریم حالا چه بهتر این وسیله ها بهتر و پیشرفته تر باشه

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
سلام خانم انشااله به سلامتی نتیجتون مثبت میشه و دلتون شاد برام جالب بود گفتین که رویان دیگه با سونو ...

شما نتیجه گرفتید همون دوسال پیش تو رویان؟ الان بچه دارید؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
من سقط آخر بهم اسپرین داد دکتر ولی نموند بعد خودش گفت آمپول باید بزنی بعد دیگه رفتم برا ای وی اف از ...

انشاالله عزیزم خدابزرگه انشاالله سالم بغلش میگیری منم الان فعلا دارم اسپرین میخورم تا انشاالله بعده مثبت شدنم میشه آمپول

ان شاالله مثبته من بعد مثبت شدن اسپرین هم اضافه شد 

آسپرینم خوبه کمک میکنه خون رقیق بشه انشاالله همه چی خوب پیش بره برات

ان شاالله توکل به خدا  ان شاالله قسمت شماهم خیر باشه و خوشی

قربونت برم آمییییین

راستی خانوما من این یه هفته قلم گرفتم کامل پختم با آبش غذا درست میکردم میخوردم آب قلم ضرر نداره؟؟ میوه هم توت فرنگی و توت سفید و سیب زرد و طالبی اینا خوردم بد نیس؟

گیرم که باخته ام !!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد . شوخی که نی ...

قربونت برم فاطمه جون سرتون سلامت. انشالله هرچه خیر و مصلحت خداست همون بشه. عشقتون پایدار وماندگار 🌹 

خدایا شکرت
شما نتیجه گرفتید همون دوسال پیش تو رویان؟ الان بچه دارید؟

نه عزیزم من یکبار انتقال دادم که روز هشتم انتقال پریود شدم دیگه تا برم جنین دوباره تشکیل بدم و برم انتقال تاحالا کشیده،دوبار انتقالم کنسل شد به دلیل آزمایش و بدنم

اینبارم رفتم سیکل رو شروع کنم گفتن کیست دارم پریود بعدی برم

فعلا حکمت خدا بر تاخیر هست