2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048247 بازدید | 684648 پست
فیزوترایپیتون موثر بود؟ مثبت شدید؟ من خیلی عفونت‌میکنم زخم دهانه رحم هم دارم به نظرتون با فیزیوترا ...

برای عفونت و زخم دهانه رحم تاثیر نداره این برای افزایش خونرسانی به رحم خیلی خوبه رحم و برای لانه گزینی جنین اماده میکنه برای من روی ضخامت رحمم خیلی تاثیر خوبی داشت همه جا انجام نمیدن بابد زنگ بزنی از فیزیوتراپی ها بپرسی کدوم مرکز انجام میدن من دادم دکتر ارتوپد برام نسخه کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیرم که باخته ام !!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد . شوخی که نی ...

عزیزم خیلی متاسفم 

واقعا تو این شرایط نمیدونم چی بگم ک ی خورده دلت اروم بگیره 

امیدوارم تو همه مراحل زندگی موفق باشی 

خیلی خوشحالم باهات آشنا شدم مطمئنم اگه نزدیک بودیم دوستای خوبی واسه هم میشدیم ولی افسوس ک فاصله ها خیلی زیاده

راستی کاربری ک روز آزمایشش باشما بکی بود دقیقا نمیدونم اسمش چی بود اونم بی بی زده بود دیروز منفی بود بنده خدا خیلی حالش گرفته بود

گیرم که باخته ام !!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد . شوخی که نی ...

عزیزم

بیا بغلم بهترین و قشنگترین و مهربونترین و پر انرژی ترین 🫂🫂🫂🥺احسنت به روحیه ت 

انشاالله خدا بهترین ها رو تو تقدیرت بنویسه و می‌نویسه معجزه رو امروز تو بیمارستان دیدم شامل تو و همه منتظرا یه روز میشه

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
ممنون‌ عزیزم  ضامن حتما باید کسی رو ببریم یا میشه چک‌ اینا هم داد ؟ چون‌ما به کسی نگفتیم ،از ا ...

بستگی به بانک داره شرایط ضامن اینارو اون بانک تعیین میکنه برای ما بازاری که دسته چک داشت و حسابش خوب کار کرده بودم قبول بود ولی من عمه م کارمند بود ضامنمون شد خبر داشت از مشکلمون حالا شما پیگیری کنید شاید برا ضامن اذیت نکنن زودم میریزن به حساب 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
طبیعی باردار میشدم ولی سقط میشدن

آز ایمنی اینارو دادی؟؟ معلوم شد علتش چی بود؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره همه ازمایشارو تقریبا دادم فک کنم یه مشکل انعقادی چیزی داشتم الان آمپول انوکسا میزنم چون سقط داشت ...

خوبه مشکلت رو فهمیدی انشاالله این دورانم به سلامت بگذرونی خدابزرگه منم انوکسا نوشتن برام ولی فعلا نمیزنم دکتر گفت انشاالله اگه مثبت شدی آمپول انوکسا شروع کن بزن چون منم سری اول مثبت شدم ولی قلبش تشکیل نشد دیگه این سری آنوکسا نوشته

بستگی به بانک داره شرایط ضامن اینارو اون بانک تعیین میکنه برای ما بازاری که دسته چک داشت و حسابش خوب ...

ممنون ، فدات عزیزم 😘

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
خوبه مشکلت رو فهمیدی انشاالله این دورانم به سلامت بگذرونی خدابزرگه منم انوکسا نوشتن برام ولی فعلا نم ...

من سقط آخر بهم اسپرین داد دکتر ولی نموند بعد خودش گفت آمپول باید بزنی بعد دیگه رفتم برا ای وی اف از روز اول ک انتقال دادن دارم میزنم ان شاالله ک این دفعه میمونه برام

قربونت برم الهی شکر که خوبید انشاالله خدا از زبونت بشنوه منم خوره تو وجودمه بی بی بزنم ولی ندارم همس ...

سلام خانم انشااله به سلامتی نتیجتون مثبت میشه و دلتون شاد

برام جالب بود گفتین که رویان دیگه با سونو انتقال میدن؟؟خودتون با سونو انتقال دادین؟

آخه من یادمه بعد انتقال اولم دوسال پیش،انتقاد کردم از نداشتن سونو،بهشون گفتم همه جا همه مراکز ناباروری معتبر با سونو هس،بهم زنگ زدن برام توضیح دادن فعلا روش با عمق رحم بدون سونو بهترینه لازم باسه حتما به روز میشیم

شکر خدا به روز شدن اینطور که میگین الان لازم دیدن،بهرحال ماها که تمام تلاشمون رو میکنیم دوست داریم مراکزم بهترین روشها رو به کار ببره

انشااله خدا برای همه بخواد و صلاح همه باشه،این وسیله هم سبب ساز بشه 

@فردایی_روشن    

دوست عزیزم اول بهت تسلیت میگم بابت غم از دست دادن مادربزرگت

دوم امیدورارم خدا بهت آرامش بده و توان و روحیه مضاعف برای شروع دوباره،حتما خدا این روزهاتو با بهترین روزها و چه بسا معجزه وار،جبران میکنه