2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048249 بازدید | 684648 پست
اره من گرفتم وام ناباروری من از طریق معاونت درمان علوم پزشکی پارسال ۲۰ میلیون وام بهمون دادن اونم چو ...

ممنون‌ عزیزم 

ضامن حتما باید کسی رو ببریم یا میشه چک‌ اینا هم داد ؟ چون‌ما به کسی نگفتیم ،از ای وی اف کسی خبر نداره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
قطعا عزیزم  اگه این اتفاق برام بیوفته قلب منم باهاش می‌ره من تو این مورد خیلی خیلی حساسم خدا ...

پیامهای قبلی رو نخونده بودم. 

تسلیت می گم گلم

خدا رحمت کنه مادربزرگ عزیزت رو. 

خدا بهتون صبر بده. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله پشت میز می‌شینم و خیلی هم به کمرم فشار میاد ولی چاره نیست البته آسانسور هست دیگه یکی یکی و آروم ...

چه جالب فکرخوبی بود موبایل

حالاکه باردارین بازمشکلی نیست بگید به خاطربارداری رعایت می کنید

من قبلش میگم متوجه نشن اگه نگرفت هی نپرسن

خدایابه امیدخودت🌺
مرسی عشق دلم خدا جوجوتو حفظ کنه انشالله به سلامت بغل بگیریش🩷🧿

فاطمه جونم خیلی خوشحالم که دختر فهمیده و عاقلی هستی از پس هر مشکلی برمیای بهت افتخار میکنم دختر قشنگم ، من هم سن بودم هنوز ازدواجم نکرده بودما یعنی اگر مثل تو ۱۴ سالگی ازدواج میکردم ۱۵ سالگی بچم به دنیا میومد الان بچم از تو ۱ سال بزرگ تر بود عشقم . تو خیلی خیلی جوونی قربونت . بهترین تصمیمو گرفتی چند وقت کلا بی خیال همه چی . منم با اینکه سنم زیاد بود ۱ سال کلا بیخیال شدم عزیز دلم 

گیرم که باخته ام !!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد . شوخی که نی ...

الهی گلم

ناامیدنشو🌺🌺

خدابزرگه

پیامازیادبود من این پیاموالان دیدم

خدایابه امیدخودت🌺
اره عزیزم 

عزیزم یه سر برو پیش متخصص ایمونولوژیست،از لحاظ ژنتیکی یه بررسی بشی،شاید باید یه دارویی بخوری تا بدنت جنین رو قبول کنه،نا امید نشو قربونت برم

خدای مهربون هر چیزی رو تو بهترین زمان و مکان ممکن برامون مقدر میکنه،خدایا شکرت بابت همه چیز😘
گیرم که باخته ام !!! اما کسی جرات ندارد به من دست بزند یا از صفحه بازی بیرونم بیندازد . شوخی که نی ...

عزیزم اول تسلیت می گم به خاطر فوت مادربزرگت و دوم تبریک برای روحیه قوی و درک بالایی که داری به دلم افتاده حتما طبیعی باردار میشی این چند روز سر زدم به تاپیک که یه خبر خوب بشنوم ازت به یادت بودم دلم کمی گرفت ولی خوشحال شدم چقدر عاقلانه با مساله کنار اومدی.. با سن کمی که داری روزای سخت دیدی ولی واقعا هم خودت و هم همسرت خیلی جوان هستید قطعا پدرومادر میشین یه مدت کلا به بچه فکر نکن خستگی در کن و از رابطه لذت ببر ایشالا بهترینا رقم بخوره برات😘🌹

من قاصدک فوت کردم، شمع کیک تولدم رو فوت کردم، من وقتی ستاره ی دنباله دار دیدم دستام رو به هم چسبوندم، من آرزو کردم، من دعا کردم... چرا نشد؟ 💔

مرکز نوین چهارتا گذاشتن یه روزه و پنج روزه قربونت ان شاالله این شادی قسمت خودت

ای جااانم منم چهارتا بود ولی یکیش ازبین رفت سه تاش موند برام گذاشتن مرسی انشاالله راضیم به رضای خدا

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
اره دیگه چاره نیست من بارداری ها قبل از مقعد میزاشتم میترسیدم واژینال ولی ایندفعه از اول واژینال گذا ...

انشاالله به سلامتی سری های قبل مثبت شدی؟ بچه داری؟

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
ان شاالله دعا کن تیرویید تاثیر بدی نزاره و خدا برام نگه داره من از قبل تیرویید داشتم ولی  کنترل ...

نه انشاالله خدابزرگه بادکترت مشورت کن زودتر دارو بگیری منم الان دارم قرص تیروئید مصرف میکنم 

ان شاالله مثبت میشی عزیزم اره با سونو نبود عه چقدر خوب ولی خب خدا تا نخواد هیچی نمیشه من دکتر معینی ...

اره عزیزم تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته چه با سونو چه بی سونو... الان خیلی خوب شده دقیق تر شدن منم با دکتر خودم دکتر شیوا انتقالم انجام شد

سلام دخترا خیلی ممنون که بهم امید و دلداری دادین الان از بیمارستان اومدم حال عمومیم خوبه اما یکم درد دارم دکترم فقط داکسی سایکلین داده و گفته برم مطبش بعد از گرفتن جواب پاتولوژی انشاالله اونم خوب بیاد جوابش ممنون یه دنیا 

@فردایی_روشن    

چه خبر ازت جونم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏