2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048142 بازدید | 684645 پست
نه عزیزم میگن مشخص نمیشه علتش چیه. دکتر گف طبیعیه این اتفاقا🥴 اره ایمنی داده بودم البته سال ۹۹ بود ...

چی بگم انشاالله سری بعد حتما مثبت بشی واقعا نارحت شدم 

ماهام راهمون طولانیه همش باید خدا بخواد تا برامون بشه

خدابزرگه عزیزمم 

ممنون برام دعا کن محتاج دعاتونم خواهرای گلم

این سری انتقالم با سونو بود جدیدا رویان انتقالاش با سونو انجام میده و دکتر خودتم میاد برا انتقال 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
الهی بمیرم برا دلت خواهر😭😭 چه روز نحسی بود ۱۶ خرداد منکه تا ابد این روز نحس رو یادم میمونه💔

سلام عزیزم تسلیت میگم غم مادربزرگتونو انشاالله روحشون شاد 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی بمیرم برا دلت خواهر😭😭 چه روز نحسی بود ۱۶ خرداد منکه تا ابد این روز نحس رو یادم میمونه💔

عزیزم خوبی؟ مادرت حالش خوبه؟ بازم تسلیت میگم قربون دلت برم میدونم الان چه حالی داری ولی نمیدونم چی باید بگم از غمت کم بشه فقط از خدا میخوام این روزای سخت رو به بهترین شکل برات جبران کنه که از سر شوق گریه کنی و خدا رو شکر کنی

الهی و ربی من لی غیرک / به امید مادر شدن
چی بگم انشاالله سری بعد حتما مثبت بشی واقعا نارحت شدم  ماهام راهمون طولانیه همش باید خدا بخواد ...

ان شاالله پر خیر و برکت باشه برات عزیزم❤️

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

فاطمه جان این روزا منو بین دعاهات فراموش نکن خیلی خیلی به دعا نیاز دارم این روزا

شنبه باید برم سونو ببینم ضخامتم اوکی شده 

اخرین جنینم هست استرسم از دفعه های قبل بیشتره

بچه ها یه لطف در حقم بکنید این روزا بین دعاهاتون منم یاد کنید خیلی خیلی ممنونم

شاید دعاهای شما در حقم مستجاب شد شاید خدا به واسطه شما نظری بهم کرد

قربونت برم عزیزم 

خداجونم محتاجم به بزرگیت به گوشه چشمی که به من و زندگیم داشته باشی بلکه شیرین تر بشه اگه لایق مادر شدنم دستمو بگیر....🙏🙏
فاطمه جان این روزا منو بین دعاهات فراموش نکن خیلی خیلی به دعا نیاز دارم این روزا شنبه باید برم سونو ...

خدا کمکت کنه عزیزم انشاالله با همین یه جنین این سری مثبت بشی و برات بمونه بشه چراغ خونت خدابزرگه استرس سمه برات نداشته باش

@فردایی_روشن    

فاطمه جان میدونم چه روزای سختی پشت سر هم میگذرونی

دقیقا ۱۳انتقالم که بیبی منفی بود و کور سوی امیدی به آزمایش داشتم خبر ایست قلبی یکی از نزدیکانم که حکم مامانم داشت بهم دادن.چه روایی بود خدایا

امیدوارم خدا به زودی جبران کنه برات

الان ۵ماهه که میگذره از فوتش ولی برای من هنوز انگلری دیروز بوده.و هرشب خوابش میبینم مخصوصا از انتقالم تا مثبت شدن شبی دوبار تو خوابم بود

انشاالله روحشان قرین رحمت الهی باشه 

عزیزم دکترها همون مشتاق هستن واسه ویزیت و سونو فقط اون ساختمان که اتاق عمل ها بود جا به جا شده رفتن ...

من دیروز فتم ساختمان که دکتر احمدی وکلانتربودن کلاداروخونه بود. کنارش هم کلابسته بود. بخام انتقال بدم بایدبرم شهرک سلامت؟ 

.اللهم صل علی محمدوال محمد.
فاطمه جان این روزا منو بین دعاهات فراموش نکن خیلی خیلی به دعا نیاز دارم این روزا شنبه باید برم سونو ...

ای جااان. ان شاالله همه چی عالی پیش میره با نتیجه مثبت😍منم خیلی محتاج دعام😘

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱