2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7048185 بازدید | 684647 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاالله که بارداری عزیزم 

خیلی کمرم درد میکنه .

همشم ببخشید 😓ترشحات شیری رنگ دارم .

حالت تهوع هم یکم دارم .

یعنی شما اینجوری بودین یا تجربشو دارین .

همش میترسم پریود بشم ۶ روز مونده به موعدم دلم آشوبه از استرس 😓امروز صبح کلی گریه کردم دیگه افسرده شدم 😓

حالم بده

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
عزیزم بسپار به خدا آخه علایم بارداری وپریود شبیهن گلم 

آره 😓.

ان شاءالله خیره 🌸💙.

ممنون که وقت گزاشتی جواب دادی عزیزم 🌸🌿

"قوی ترین دارو همین قرص بودن دلمون به خداست🙂💙"  آگاه باشید که تنها با یاد خدا دلها آرام میگیرند"💙به آسمان خیره شده ام و منتظر معجزه ام 🙂.خدایا به من هم فرزندی سالم و صالح عطا کن الهی آمین😊🌸."در خواست دوستی از طرف آقایون پذیرفته نمیشه🙏"
بچه ها میگم این داروها ک میخورم باعث بالا رفتن تیرویید میشه  استرادیول پروژسترون ویتامین دی آس ...

ربطی نداره..منکه با اینکه از اینا میخوردم ولی تیروییدم پرکار پرکار شده بود.ک دکتر کفت سمی شد..

انتقالم کنسل کردن تا کنترل بشع و شروع کنم برا انتقال.

من دوروز قبل از انتقال دکتر کفت کنسل شد

تو بارداری معمولا تیرویید کم کار میشه..

جدی من نمیدونستم فک میکردم چون تیرویید داشتم از قبل رفته بالا آخه بارداری ها قبل تیروییدم نرمال بود اصلا اینقد بالا نمی‌رفت از دوسال پیش ک سقط کردم و خودم دارومو یه تایمی ول کردم اینقد بالا نرفته تیروییدم

برا من کم‌کاره حالا شب میرم پیش دکتر غدد  خب دکتر غدد اجازه ای وی اف به من داد

ارع با دارو احازه میدن..یسری تیروعیدم کم‌کار شده بود دکتر کفت باید کنترل بشه و بیای برا کاشت..

من بعدظهر میرم از گلوم عکس میگیرم.چون دکتر غدد گفت برا اطمینان عکس بگیر